Life

Program TV miercuri, 20 iulie. Ce transmisiuni sportive și filme putem urmări

Miercuri, 20 iulie, transmisiunile sportive vor fi exclusiv din tenis. FANATIK vă prezintă programul acestor transmisiuni precum și filmele incluse în grilele televiziunilor
19.07.2022 | 20:30
Program TV miercuri 20 iulie Ce transmisiuni sportive si filme putem urmari
Program TV miercuri, 20 iulie. Ce transmisiuni sportive și filme putem urmări. Un film despre viață și moarte în alpinism, K2, muntele morții, la TVR 2. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Din nou o zi, cea de miercuri, 20 iulie, în care sportul trăiește în programul TV numai datorită celor trei turnee de tenis care sunt transmise în direct. Două turnee feminine, ambele de 250 de puncte, difuzate de Digi Sport 2 competiția de la Hamburg și Digi Sport 4 cea de la Palermo, plus un turneu ATP de 500 la puncte, tot de la Hamburg, pe Eurosport 2.

Alexandra Dulgheru-Ignatik joacă la Hamburg, Irina Begu la Palermo, în programul TV miercuri, 20 iulie

La Hamburg o vom putea vedea la lucru pe Alexandra Dulgheru, căsătorită Ignatik, care în turul 2 se va duela cu jucătoarea belgiană de origini ucrainene Marina Zanevska. Zanevska, locul 72 WTA, pornește favorită în fața Alexandrei, cu o sută de locuri mai jos decât adversara ei, dar în tenis s-au văzut de atâtea ori răsturnări de situații.

ADVERTISEMENT

La Palermo, Ana Bogdan a fost eliminată în turul 1 de Sara Sorribes-Tormo, după un meci extrem de tensionat ca urmare a deciziei arbitrei partidei de a o sancționa pe româncă la începutul setului decisiv, absolut nejustificat, cu șase mingii pierdute, ceea ce a însemnat 1-0 la ghemuri și 30-0 pentru iberică, pe motiv de întârziere la revenirea pe teren după schimbarea echipamentului! A rămas în cursă Irina Begu, deloc convingătoare în primul joc, ea fiind mare favorită în fața franțuzoiacei Oceane Dodin.

  • ora 12:00 Tenis feminin WTA Hamburg turul 2: Digi Sport 2
  • ora 14:00 Tenis masculin ATP Hamburg turul 2: Eurosport 2
  • ora 17:00 Tenis feminin WTA Palermo turul 2: Digi Sport 4
ADVERTISEMENT

K2, muntele morții, un film dur despre încercarea de cucerire a unui teribil vârf muntos din Pakistan, în  programul TV miercuri, 20 iulie

Miercuri, 20 iulie, emisiunile de divertisment devin două, față de primele două zile ale săptămânii, când doar reality/show/ul de la Antena 1, Poftiți pe la noi, poftiți prin țară a salvat acest gen de emisiuni. Începând de miercuri și până vineri inclusiv avem emisiunea concurs a lui Dan Negru la Kanal D, Jocul cuvintelor.

Sunt și multe filme de acțiune, majoritatea cu multă adrenalină și violență. La PRO TV avem Marele Stan, care este o comedie despre un individ care știe că va merge la pușcărie pentru escrocheriile sale și angajează un instructor de arte marțiale, pentru a-l învăța să se apere. La Prima TV puteți revedea comedia românească Miss Litoral iar la Național TV două filme de acțiune: Dispărut în misiune și Shanghai. Noi am ales K2, muntele morții, la TVR 2, un film foarte interesant despre viață și moarte în tentativa de escaladare a unui foarte periculos vârf muntos din Pakistan.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Aripi frânte – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Miss Litoral: Prima TV
  • ora 20:00 Dispărut în misiune: Național TV
  • ora 20:10 K2, muntele morții: TVR 2
  • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiți pe la noi, poftiți prin țară – reality-show: Antena 1
  • ora 21:30 Marele Stan: PRO TV
  • ora 22:00 Shanghai: Național TV
  • ora 22:30 Jocul cuvintelor – emisiune concurs: Kanal D
  • ora 24:15 Detonatorul: PRO TV