Life

Program TV miercuri, 26 ianuarie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de miercuri, 26 ianuarie, cu trei meciuri de fotbal în ofertă
25.01.2022 | 20:30
Program TV miercuri 26 ianuarie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari
ADVERTISEMENT

Sportul reușește să țină încă destul de bine ștacheta și în programul TV al zilei de miercuri, 26 ianuarie. Avem fotbal din trei ligi, tenis din sferturile de finală de la Australian Open și handbal masculin de la turneul final al CE, meciuri decisive pentru calificarea în semifinale.

Trei meciuri de fotbal în programul TV miercuri, 26 ianuarie

Sunt trei meciuri de fotbal chiar interesante într-o săptămână în care cluburile stau din nou la odihnă pentru pauza internațională necesară preliminariilor CM pe alte continente. În Franța se joacă meciul Angers – Saint Etienne, în Belgia avem Anderlecht – Cercle Brugge și în Scoția Hearts – Rangers, fără accidentatul Ianis Hagi la oaspeți.

ADVERTISEMENT

Handbalul masculin înseamnă trei meciuri din ziua decisivă pentru calificare în semifinale: Muntenegru – Islanda, Olanda – Croația și Danemarca – Franța. Iar dintre partidele de la Australian Open se remarcă Sinner – Tsitsipas, în turneul masculin.

ora 02:00 Tenis Grand Slam Australian Open sferturi: Eurosport 1

ora o8:00 Tenis Grand Slam Australian Open sferturi: Eurosport 1

ora 16:30 Handbal masculin CE: Muntenegru – Islanda: Digi Sport 2, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 19:00 Handbal masculin CE: Olanda – Croația: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 20:00 Fotbal Ligue 1 restanță: Angers – St. Etienne: Digi Sport , Look Plus

ora 21:30 Handbal masculin CE: Danemarca – Franța: Digi Sport 2, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 21:45 Fotbal Premier League Scotland: Hearts – Glasgow Rangers: Look Sport 3

ora 22:00 Fotbal Jupiler League: Anderlecht – Cercle Brugge: Look Plus

Atenție la copii!, filmul despre o tragedie din lumea școlii cu mari influențe politice în programul TV miercuri, 26 ianuarie

Puține oferte pentru iubitorii filmului avem în programul TV de miercuri, 26 ianuarie, dar cele care sunt conțin foarte multă adrenalină. Nici o peliculă relaxantă, care să aducă zâmbete, nu avem în programul zilei, așa încât iubitorii acestui gen sigur vor fi foarte mulțumiți. Ultimul glonț, filmul propus de Prima TV, este despre răfuielile dintre două clanuri de mafioți din Praga, care angajează ucigași profesioniști în acest scop.

ADVERTISEMENT

La Național TV avem întâi Jaf în timpul potopului, despre jefuirea unei mașini blindate cu bani în timpul unei furtuni de proporții apoi O lecție de onoare, cu modul în care elevii unei școli rău famate o apără de traficanții de droguri. Însă filmul propus e Atenție la copii! pe Cinemax, după un caz real petrecut într-o școală din Norvegia, unde fiica unui politician îl rănește mortal pe fiul altui politician.

ora 20:00 Fiica ambasadorului – serial: Kanal D

ora 20:00 Ultimul glonț: Prima TV

ora 20:00 Jaf în timpul potopului: Național TV

ora 20:10 Agatha Cristie: Ucigașul ABC I: TVR 2

ora 21:00 Atenție la copii!: Cinemax

ora 22:00 O lecție de onoare: Național TV

ora 22:30 Cranck – tensiune maximă: PRO TV