Life

Program TV miercuri, 28 iulie. Ce transmisiuni sportive, filme şi emisiuni de divertisment puteţi urmări

27.07.2021 | 20:30
Program TV miercuri 28 iulie Ce transmisiuni sportive filme si emisiuni de divertisment puteti urmari
ADVERTISEMENT

Miercuri, 28 iulie, sportul are din nou o poziţie în primele rânduri, pentru că oferă noi momente excepţionale de la JO de la Tokyo 2020, unde vom trăi emoţii pentru tricolorii lui Mirel Rădoi, care sunt la o victorie de sferturile de finală. În plus este şi returul meciului CFR Cluj – Lincoln Imps din preliminariile Champions League.

România – Noua Zeelandă în programul TV miercuri, 28 iulie

Aşadar e momentul adevărului pentru naţionala olimpică română, obligată să învingă Noua Zeelandă pentru a avansa în sferturi de finală. Numai victoria poate îndeplini acest deziderat, orice alt rezulat ne suie în avionul spre casă. Am început cu o victorie norocoasă, am continuat cu un eşec umilitor şi acum avem şansa să face uitate aceste momente şi să clădim ceva.

ADVERTISEMENT

La Cluj CFR e superfavorită în faţa celor din Gibraltar, deşi la meciul tur la pauză ne uitam cruciş la tabela care îi arăta pe ei în avantaj. Noroc cu Debeljuh, care a reuşit o dublă, al doilea gol în strânsă colaborare cu un jucător de la Lincoln, care i-a pasat perfect. Acum ar trebui să fie un monolog clujean de la un capăt la altul.

ora 07:00 JO Tokyo 2020: TVR 1, Eurosport 1, Eurosport 2

ora 11:30 Fotbal JO Tokyo 2020: România – Noua Zeelandă: TVR 1, Eurosport

ora 17:30 Tenis masculin ATP Atlanta: Look Sport 1

ora 20:30 Fotbal Champions League: CFR Cluj – Lincoln Imps: Digi Sport 1, Look Plus

Bruce Willis la PRO TV în programul TV miercuri, 28 iulie

Filmele care le puteţi urmări în programul TV al zilei de miercuri, 28 iulie, sunt de diverse tipologii, trecând de la producţii de acţiune la comedii sau personaje sinistre, pentru a satisface gusturile cinefililor. Iqbal, difuzat de Cinemax, e povestea unui tânăr surdo-mut pasionat de cricket, care ajunge pe mâna unui campion din acest sport.

ADVERTISEMENT

Virajul, la HBO, e o dramă a unei femei care aparent are totul, p slujbă frumoasă, familie, casă frumoasă, dar care nu poate dormi nopţile şi încet-încet se îndreaptă spre pierderea minţilor. La PRO TV îl revedem pe Bruce Willis pe post de agent FBI, care trebuie să apere un băieţel autist care reuşise să spargă un cod de acces de importanţă naţională.

ora 20:00 Valhalla – regatul întunericului: Prima TV

ora 20:00 Nehir – serial: Kanal D

ora 20:00 Răzbunarea: Naţional TV

ora 20:30 Las Fierbinţi: PRO TV

ora 20:10 Toată frumuseţea lumii: TVR 2

ora 21:00 Momeala: Cinemax

ora 21:30 Nume de cod Mercury: PRO TV

ora 22:00 Agenda morţii: Naţional TV

ora 22:30 Îmbrăţişarea vampirului: PRO Cinema

ora 23:30 Iqbal: Cinemax

Nimeni nu e ca Antena Stars în programul TV miercuri, 28 iulie

Şi miercuri trăim acelaşi moment neplăcut al absenţei unor emisiuni noi sau măcar a unora care să fie ale zilei de miercuri săptămână de săptămână. Mai avem de aşteptat până la toamnă când cel puţin la Atena 1 vor intra în funcţiune multe emisiuni, unele consacrate, altele în premieră.

ADVERTISEMENT

Până atunci ne mulţumim cu cele două, matinale, la Antena 1 şi Antena Stars, de altfel atractive şi cu reluările Antenei 1 din Chefi la cuţite. Însă dacă vreţi să rămâneţi cât mai mult în lumea showbizului singura opţiune e să rămâneţi de dimineaţă şi până seara pe programele Antenei Stars, unde aveţi în ordine Star Matinal cu Nasrin şi Dima, Star Magazin, Showbiz report, Mireasa – urzeala soacrelor, emisiunea Gabrielei Cristea, Brigitte şi Pastramă şi în final foarte atractivul X-tra Night Show cu profesionistul Dan Capatos.

ora 08:00 Neatza cu Răzvan şi Dani: Antena 1

ora 08:00 Star Matinal cu Nasrin şi Dima: Antena Stars

ora 10:30 Vorbeşte lumea: PRO TV

ora 14:00 Mireasa .- sezonul 3: Antena 1

ora 14:00 Star magazin: Antena Stars

ora 15:00 La Măruţă: PRO TV

ora 15:00 Teo show: Kanal D

ora 16:00 Showbiz report: Antena Stars

ora 18:00 Ce mai spun românii: PRO TV

ora 19:00 Mireasa – urzeala soacrelor: Antena Stars

ora 20:30 Chefi la cuţite – reluare: Antena 1

ora 21:00 Brigitte şi Pastramă: Antena Stars

ora 22:00 Bună, România: B1TV

ora 22:30 X-tra Night Show: Antena Stars