Life

Program TV miercuri, 29 iunie. Ce transmisiuni sportive și filme putem urmări

FANATIK vă oferă detalii despre transmisiunile sportive și filmele pe care le puteți viziona în programul TV al zilei de miercuri, 29 iunie, turneul de la Wimbledon fiind în prim plan.
28.06.2022 | 20:30
Program TV miercuri 29 iunie Ce transmisiuni sportive si filme putem urmari
Program TV miercuri, 29 iunie. Ce transmisiuni sportive și filme putem urmări. O comedie savuroasă la Antena 1, Cealaltă femeie. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Miercuri, 29 iunie, în programul TV sportul se oprește la o singură disciplină, tenisul. Dar nu e mare bai, pentru că vorbim despre una dintre cele mai urmărite competiții ale sportului alb, turneul de Grand Slam de pe iarba de la Wimbledon. Jucătorii și jucătoarele din Rusia și Belarus au primit interdicție de participare.

Două românce joacă în turul 2 la Wimbledon în programul TV miercuri, 29 iunie

Miercuri, 29 iunie, încep meciurile din turul 2 atât la masculin, cât și la feminin. Noi le vom avea pe teren pe Sorana Cîrstea și pe Irina Begu. Sorana se va bate pentru un loc în turul 3 cu jucătoarea germană Tatjana Maria, iar Irina Begu o va avea în față pe italianca Elisabeta Cocciaretto, locul 119 WTA. În mod normal ambele noastre jucătoare au prima șansă la calificare.

ADVERTISEMENT

Alte jocuri care vor interesa cu siguranță sunt Djokovic – Kokkinakis, Griekspoor – Alcaraz, duel între doi tineri foarte talentați, Humbert – Ruud și un joc foarte greu pentru Andy Murray în compania americanului John Isner. La feminin, vor evolua Ons Jabeur cu poloneza Kawa și Anett Kontaveit cu Niemaier din Germania.

  • ora 13:00 Tenis Grand Slam Wimbledon turul 2: Eurosport 1 și Eurosport 2

Cealaltă femeie, o excelentă comedie la Antena 1, în programul TV de miercuri, 29 iunie

Miercuri, 29 iunie, divertismentul trăiește și o face destul de viguros, ca urmare a faptului că la Antena 1 se va derula al doilea episod din showul cu nea Mărin, Poftiți pe la noi, poftiți prin țară. Iar la Kanal D începe seria de trei zile cu de acum foarte populara emisiune concurs moderată de Dan Negru, Jocul cuvintelor. Și filmele promit mult celor care vor alege această opțiune. La PRO TV avem două variante, total diferite: comedia Nevastă de împrumut și apoi Jocul asasinilor.

ADVERTISEMENT

La Prima TV, Bucătăreasa președintelui, iar la Național TV Grey: La limita supraviețuirii, despre lupta teribilă a unor supraviețuitori de accident aviatic în munți cu haitele de lupi. La TVR 1, Regii blestemați după romanul lui Maurice Dron. Dar noi am ales o altă comedie, la miezul nopții pe Antena 1, Cealaltă femeie, despre un bărbat care a fost însurat și avea două amante, iar cele trei înșelate se unesc pentru a se răzbuna.

  • ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Bucătăreasa președintelui: Prima TV
  • ora 20:00 Grey: La limita supraviețuirii: Național TV
  • ora 20:10 Secretele de pe Martha Vinyard: Hoțul de smaralde: TVR 2
  • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiți pe la noi, poftiți prin țară – show: Antena 1
  • ora 21:10 Regii blestemați: TVR 1
  • ora 21:30 Nevastă de împrumut: PRO TV
  • ora 22:30 Jocul cuvintelor – emisiune concurs: Kanal D
  • ora 22:30 Maeștrii Shaolin: Național TV
  • ora 24:30 Jocul asasinilor: PRO TV
ADVERTISEMENT