Life

Program TV Mireasa. S-a modificat ora de difuzare a show-ului matrimonial pe Antena 1

Antena 1 a anunțat noul program TV pentru show-ul matrimonial Mireasa, prezentat de Simona Gherghe. Postul TV a anunțat noi modificări în grila de programe.
21.02.2022 | 17:57
Program TV Mireasa Sa modificat ora de difuzare a showului matrimonial pe Antena 1
Antena 1 anunță noua oră de difuzare a show-ului matrimonial Mireasa. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat noul program TV, valabil începând cu 28 februarie, iar ora de difuzare a show-ului Mireasa a fost schimbată.

În prezent, show-ul matrimonial este difuzat în intervalul 14:00 – 16:00, de luni până vineri. Sâmbăta este difuzat de la 13:30 la 15:30.

ADVERTISEMENT

Au fost făcute câteva modificări în grila de programe a postului TV, iar una dintre ele vizează emisiunea Acces Direct, care se va vedea doar la Antena Stars de săptămâna viitoare.

Program TV Mireasa. Când va fi difuzat show-ul matrimonial

Începând de luni, 28 februarie 2022, Antena 1 a anunțat noul program TV care vizează și emisiunea Mireasa, prezentată de Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Show-ul matrimonial va fi difuzat începând cu ora 15:00, de luni până vineri, la Antena 1, potrivit unui comunicat transmis de postul TV. Sâmbăta, ora de difuzare rămâne aceeași, și anume 13:30.

Emisiunea este urmărită de un număr mare de telespectatori și aduce pe micile ecrane povești unice de dragoste între concurenți. Aceștia au parte de reguli stricte și confruntări, dar și de emoții și provocări.

ADVERTISEMENT

De asemenea, serialul “Povești de familie” revine la Antena 1 și va fi difuzat în intervalul orar 14:00 – 15:00.

Serialul abordează subiecte delicate precum bullying-ul, violența domestică sau relațiile de familie. În fiecare zi, telespectatorii pot urmări câte o poveste originală.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Acces Direct dispare de la Antena 1

Și emisiunea prezentată de Mirela Vaida a fost afectată de schimbările produse în grila de programe. Acces Direct dispare de la Antena 1 și se va difuza exclusiv la Antena Stars, în intervalul 16:00 – 19:00.

În prezent, emisiunea este difuzată între orele 16:00 – 17.00 la Antena 1 și continuă la Antena Stars până la 19:00.

“Obiectivele noastre nu vor mai fi ațintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenție și frământărilor și poveștilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor.

Concret, vom aloca mai mult spațiu emisiunii Acces Direct, cel mai puternic brand din piața tv, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viața de zi cu zi a românilor.”, a precizat Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars, potrivit unui comunicat al trustului Intact.

Emisiunea a început să fie difuzată în două părți de la începutul lui 2022. De-a lungul timpului, trustul a fost penalizat de câteva ori din cauza derapajelor din platoul emisiunii.

De la începutul anului, șefii trustului au introdus și Observatorul de la ora 17, prezentat de Florin Căruceru, Laura Nureldin şi Cătălin Oprişan.

ADVERTISEMENT