Life

Program TV vineri, 1 iulie. Ce transmisiuni sportive și filme aveți de ales

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de vineri, 1 iulie, în care Irina Begu joacă în turul 3 la Wimbledon.
30.06.2022 | 20:30
Program TV vineri 1 iulie Ce transmisiuni sportive si filme aveti de ales
Program TV vineri, 1 iulie. Ce transmisiuni sportive și filme aveți de ales, Celebra poveste de dragoste Tristan și Isolda la Național TV. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Sportul din programul TV al primei zile din luna lui Cuptor, vineri, 1 iulie, se poate defalca în două segmente, unul care înseamnă cel puțin șapte ore de trasmisiune în direct de la Londra și altul care oferă un final absolut neașteptat unei competiții la care am fost și noi prezenți.

Irina Begu – Jelena Ostapenko la Wimbledon, turul 3, în programul TV vineri, 1 iulie

Orele multe de live-uri aparțin tenisului, care a ajuns la faza turului 3 la turneul de Grand Slam pe iarbă de la Wimbledon iar sportul care are parte de un final de poveste total nescontat este fotbalul, cu finala turneului final EURO U19, în care se vor întâlni nu Anglia și Franța, cum vedea toată lumea, ci Anglia cu Israel, fosta colegă de grupă, bătută de britanici. Israel a produs șocul competiției în semifinale, când a reușit să bată Franța, principala favorită la trofeu.

ADVERTISEMENT

La tenis încep partidele din  turul 3 la masculin și feminin, dar, din păcate, așteptările noastre, de a ajunge în această fază cu ambele sportive care au concurat în prima zi a turului 2, Sorana Cîrstea și Irina Begu, au fost confirmate doar pe jumătate, Sorana fiind neașteptat eliminată de Tatjana Maria din Germania, deși a condus cu 3-0 în setul decisiv. Irina Begu are o misiune grea în turul 3, pentru că va juca împotriva letonei Jelena Ostapenko. Alte confruntări interesante sunt duelul sârb Djokovic-Kecmanovic, Humbert-Goffin și Sinner-Isner în turneul masculin.

  • ora 13:00 Tenis Grand Slam Wimbledon turul 3: Eurosport 1, Eurosport 2
  • ora 21:00 EURO U19 finala: Anglia – Israel: TVR 1
ADVERTISEMENT

Tristan și Isolda, prima poveste de iubire celebră, înainte de Romeo și Julieta, în programul TV vineri, 1 iulie

La capitolul emisiuni de sdivertisment programul TV al zilei de vineri, 1 iulie, este ținut în viață numai de emisiunea de la TVR 2, Gala Umorului și de ultima emisiune concurs Jocul Cuvintelor, a lui Dan Negru, la Kanal D. Asta pentru că principalele furnizoare de emisiuni de gen, PRO TV și Antena 1 au pua capăt showurilor care au făcut mare audiență iar la Prima TV Cronica cârcotașilor se află în vacanță.

Așa încât colacul de salvare îl reprezintă filmele. Care chiar merită deplină atenție. La PRO TV avem Praf și pulbere, un remake modern al filmului din 1937 despre șeriful Pusser din Tennessee iar apoi Câine de luptă. Antena 1 răspunde cu o peliculă care a făcut imense încasări, Ziua independenței, despre o invazie extraterestră pe Pământ și Planeta Maimuțelor, conflictul de pe Terra dintre maimuțe și un grup de oameni supraviețuitori ai unui virus. Noi am ales însă prima poveste celebră de iubire, dinainte de Romeo și Julieta, povestea lui Tristan și a Isoldei.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D
  • ora 22:30 Jocul cuvintelor – emisiune concurs: Kanal D
  • ora 20:00 Gala umorului: TVR 2
  • ora 20:00 Colierul de turcoaze: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Ziua Independenței: Antena 1
  • ora 21:00 Tristan și Isolda: Național TV
  • ora 21:30 Praf și pulbere: PRO TV
  • ora 22:00 Ciuleandra: Prima TV
  • ora 23:00 Câine de luptă: PRO TV
  • ora 23:30 Planeta maimuțelor: Revoluție: Antena 1