Life

Program TV vineri, 19 noiembrie. Ce transmisiuni sportive, filme și emisiuni de divertisment puteți urmări

FANATIK.RO vă prezintă care sunt transmisiunile sportive, filmele și emisiunile de showbiz din programul TV al zilei de vineri, 19 noiembrie, în care revin pe micile ecrane meciurile din Liga 1
18.11.2021 | 20:30
Program TV vineri 19 noiembrie Ce transmisiuni sportive filme si emisiuni de divertisment puteti urmari
Program TV vineri, 19 noiembrie. Ce transmisiuni sportive, filme și emisiuni de divertisment puteți urmări. Un film excelent cu Antonio Banderas și Angelina Jolie la TVR 1: Păcat originar. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Revin campionatele mari din Europa și primele noastre două divizii în transmisiunile directe din sport ale acestui weekend. Deja vineri, 19 noiembrie, avem două meciuri din prima noastră divizie, câte unul din Bundesliga 1, Bundesliga 2, La Liga și Ligue 1.

Două meciuri din Liga 1 în programul TV vineri, 19 noiembrie

Prima etapă a returului în sezonul regulat al Ligii 1, etapa a 16-a debutează vineri, 19 noiembrie cu întâlnirile Academica Clinceni – Sepsi Sf. Gheorghe și Chindia Târgoviște – Rapid, încă un meci jucat de dâmbovițeni la Ploiești, dar e tot mai aproape momentul în care vor merge acasă, pe noul stadion Eugen Popescu.

ADVERTISEMENT

Avem patru meciuri din fotbalul european. Două sunt din Germania. Un derby al regiunii Bavaria, dar un fel de șoarecele cu pisica este Augsburg – Bayern Munchen iar în Bundesliga 2 se joacă Hannover -Paderborn. Se deschide etapa și în La Liga cu Levante – Athletic Bilbao și în Ligue 1, cu Monaco – Lille.

ora 15:00 Tenis masculin Turneul Campionilor: Eurosport 1

ora 17:30 Fotbal Liga 1: Academica Clinceni – Sepsi Sf. Gheorghe: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 19:30 Fotbal Bundesliga 2: Hannover – Paderborn: Digi Sport 2, Look Plus

ora 20:30 Fotbal Liga 1: Chindia – Rapid: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 21:30 Fotbal Bundesliga: Augsburg – Bayern Munchen: Digi Sport 2, Look Plus

ora 22:00 Fotbal La Liga: Levante – Athletic Bilbao: Digi Sport 3, Telekom Sport 2, Look Sport 2

ora 22:00 Fotbal Ligue 1: Monaco – Lille: Digi Sport 4, Look Sport 3

Două filme cu Antonio Banderas în aceeași seară în programul TV vineri, 19 noiembrie

O zi onorabilă pentru amatorii de filme este cea de vineri, 19 noiembrie, pentru că programul TV cuprinde șase oferte, toate de bună calitate. Pe canalele naționale doar PRO TV, Național TV și TVR 1 au incluse câte un film în grilă, dar de această dată contribuții importante avem și de la cele de specialitate: Cinemax, PRO Cinema și HBO2.

Cei sau mai bine spus cele care îl plac pe Antonio Banderas se vor bucura să îl vadă în aceeași seară în două roluri. La PRO TV în rol de infractor, în Hoți de ocazie și la TVR 1 în excelentul film alături de Angelina Jolie, Păcat originar. Dar și fanii lui Nicholas Cage își pot vedea favoritul într-un alt film foarte bun, Meteorologul, la Cinemax.

ADVERTISEMENT

ora 19:15 Meteorologul: Cinemax

ora 20:00 Doctorul misterios – serial: Kanal D

ora 20:30 Goana după aur: PRO Cinema

ora 21:00 Capcana ucigașului: Național TV

ora 22:10 Păcat originar: TVR 1

ora 22:55 Mă omori cu zile: HBO 2

ora 23:30 Hoți de ocazie: PRO TV

Antena Stars, campioana showbizului în programul TV vineri, 19 noiembrie

Dacă e vineri e ziua cea mai așteptată de fanii programelor de divertisment și vineri, 19 noiembrie, este suficient de bogată în programul TV pentru a se ridica la standardul așteptat. Ca de obicei, atâta timp cât avem Super star România la PRO TV și X Factor la Antena 1 peste cele două branduri nu mai poate trece nimic la capitolul rating.

Și Bravo, ai stil, emisiunea celor de la Kanal D, are o căutare destul de mare, iar din rândul celorlate tipuri de divertisment se detașează Gala Umorului la TVR 2 și Cronica Cârcotașilor la Prima TV. Însă ca număr de emisiuni într-o singură zi, Antena Stars nu stă la socoteală cu nimeni: Star Magazin, Showbiz report, Mireasa. Capriciile iubirii și X-tra Night Show sunt cele patru oferte pentru o singură seară.

ADVERTISEMENT

ora 14:00 Star News: Antena Stars

ora 16:00 Showbiz report: Antena Stars

ora 19:30 Mireasa. Capriciile iubirii: Antena Stars

ora 20:00 Cronica cârcotașilor: Prima TV

ora 20:00 Gala Umorului: TVR 2

ora 20:30 Super star România: PRO TV

ora 20:30 X Factor: Antena 1

ora 22:00 X-tra Night Show: Antena Stars

ora 22:30 Bravo, ai stil!: Kanal D