Life

Program TV vineri, 20 mai. Ce transmisiuni sportive, filme şi emisiuni de divertisment puteţi viziona

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive, filmele şi emisiunile de divertisment din programul TV al zilei de vineri, 20 mai, cu un meci din play-off-ul Ligii 1.
19.05.2022 | 20:30
Program TV vineri 20 mai Ce transmisiuni sportive filme si emisiuni de divertisment puteti viziona
Program TV vineri, 20 mai. Ce transmisiuni sportive, filme şi emisiuni de divertisment puteţi viziona. Complicele, un film despre presupusul ajutor al lui John Booth în asasinarea preşedintelui SUA Abraham Lincoln la TVR 1. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Vineri, 20 mai, în programul TV la rubrica sport consemnăm patru transmisiuni din fotbal, una din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1, două din La Liga şi una din Serie A, toate din ultima etapă. La tenis continuă cele două turnee de tenis feminin de la Strasbourg şi Rabat plus cel masculin de la Geneva.

Două meciuri din ultima etapă de La Liga în programul TV vineri, 20 mai

În Casa Pariurilor Liga 1 Universitatea Craiova încheie un sezon dezamăgitor pe locul 3, cu un meci acasă în compania Farului, dar nu pune capăt şi sezonului, pentru că va mai avea de jucat supliment două partide din barajul de calificare pentru Conference League, fie cu Botoşani, dacă Sepsi a luat Cupa României, fie cu învingătoarea dintre Sepsi şi Botoşani, dacă Voluntari a luat Cupa.

ADVERTISEMENT

Punct final în alte două campionate de top ale Europei. În La Liga avem vineri, 20 mai, în program Real Madrid – Betis, gazdele cu o echipă eminamente din rezerve şi Rayo Vallecano .- Levante, oaspeţii retrogradând matematic etapa trecută. În Serie A Roma termină sezonul cu un meci pe terenul lui Torino, cu câteva zile înainte de finala Conference League şi riscă serios să fie afară din Europa fără victorie la Torino în cazul în care nu va câştiga trofeul.

  • ora 16:30 Tenis feminin WTA Strasbourg: Digi Sport 2
  • ora 16:30 Tenis feminin WTA Rabat: Digi Sport 4
  • ora 16:00 Tenis masculin ATP Geneva: Prima Sport 1
  • ora 20:30 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-off: Universitatea Craiova – Farul: Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1
  • ora 21:45 Fotbal Serie A: Torino – Roma: Digi Sport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 4
  • ora 22:00 Fotbal La Liga: Real Madrid – Betis Sevilla: Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2
  • ora 22:00 Fotbal La Liga: Rayo Vallecano – Levante: Digi Sport 3, Prima Sport 3
ADVERTISEMENT

Complicele, filmul despre presupusul complice al lui John Booth la asasinarea preşedintelui SUA, Abraham Lincoln, în programul TV vineri, 20 mai

Vineri, 20 mai, e acea zi în care se poate de un echilibru aproape perfect între emisiunile de divertisment şi filme. La primul capitol avem, ca de obicei, în frunte showul naţional Românii au talent la PRO TV,urmat de Cronica cârcotaşilor la Prima TV şi respectiv Gala Umorului la TVR 2.

ADVERTISEMENT

Sunt o mulţime de pelicule de toate genurile în programul TV. O comedie supersavuroasă e la PRO TV, Mame bune şi nebune. Antena 1 are un film istoric, Hercules. La Naţional TV Jaful de pe Baker Street, la Cinemax 1 Lucrurile pe care le facem, lucrurile pe care le spunem, film de dragoste dar noi ne-am oprit asupra Complicelui, filmul de la TVR 1, povestea lui Marry Surrat, presupusul complice al lui John Booth la asasinarea preşedintelui SUA Abraham Lincoln.

ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D

ora 20:00 Cronica cârcotaşilor – emisiune de umor: Prima TV

ora 20:00 Gala umorului: TVR 2

ora 20:30 Românii au talent – show naţional: PRO TV

ora 20:30 Hercules: Antena 1

ora 20:55 Haita noastră: HBO

ora 21:00 Lucrurile pe care le facem, lucrurile pe care le spunem: Cinemax 1

ora 21:00 Jaful de pe Baker Street: Naţional TV

ora 21:10 Complicele: TVR 1

ora 21:30 Surori despărţite: Cinemax 2

ora 22:15 Demolat: PRO Cinema

ora 22:30 Jocul cuvintelor – emisiune concurs: Kanal D

ora 24:30 Mame bune şi mame rele: PRO TV