Life

Program TV vineri, 21 mai. Ce transmisiuni sportive, filme sau emisiuni de divertisment puteţi viziona. Aflăm ultimii calificaţi în finala “Românii au talent”

FANATIK îți prezintă toate transmisiunile TV din 21 mai 2021, zi în care se vor afla ultimii calificați în finala ”Românii au talent”.
20.05.2021 | 20:30
Program TV vineri 21 mai Ce transmisiuni sportive filme sau emisiuni de divertisment puteti viziona Aflam ultimii calificati in finala Romanii au talent
Program TV vineri, 21 mai. Ce transmisiuni sportive, filme sau emisiuni de divertisment puteţi viziona. Aflăm ultimii calificaţi în finala "Românii au talent". Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Vineri, 21 mai, austeritatea începe să lase tot mai adânci urme în programul transmisiunilor sportive la TV. E adevărat, apoi va urma un ultim weekend plin, cântecul de lebădă în marile competiţii interne de pe continent, dar vineri avem un singur meci de fotbal, din ultima etapă de La Liga, partide din semifinalele turneelor feminine de tenis de la Parma şi Belgrad şi jocuri din Liga Naţională de baschet masculin.

Singurul meci de fotbal care salvează prezenţa sportului rege în program este Levante – Cadiz, o partidă fără nici o miză din etapa de final a fotbalului spaniol, care tocmai din acest motiv ar putea fi bogată în goluri, ambele echipe jucând fără nici o presiune. Cum Cadiz e foarte periculoasă afară putem spera la un joc antrenant.

ADVERTISEMENT

La Belgrad şi la Parma sita a cernut tocmai din rândul marilor favorite la câştigarea turneelor. În special cea a Serenei Williams la Parma în faţa cehoiacei Siniakova a fost destul de neaşteptată. La Belgrad turneul a fost serios perturbat de vremea potrivnică sportului, ploaia oprind în mai multe rânduri desfăşurarea conform planificării a turneului.

Fotbalul, salvat de un meci din La Liga

ora 15:00 Tenis feminin WTA Parma: Digi Sport 2

ora 16:45 Baschet masculin Liga Naţională: Argeş Piteşti – CSU Sibiu: Digi Sport 3

ora 18:30 Baschet masculin Liga Naţională: SCM U Craiova – CSO Voluntari: Digi Sport 3

ora 19:00 Tenis feminin WTA Belgrad: Digi Sport 2

ora 20:30 Baschet masculin Liga Naţională: CS SCM Timişoara – CSM CSU Oradea: Digi Sport 3

ora 22:00 Fotbal La Liga: Levante – Cadiz: Digi Sport 4, Telekom Sport 2, Look Plus

Din cinemateca de aur românească: Operaţiunea Monstrul şi Colierul de turcoaze

Ca de obicei, spre sfârşitul săptămânii, începând cu ziua de vineri, programul filmelor din oferta TV devine mai bogat. Cele mai multe sunt filme de acţiune, cu multă dinamică, pe lângă ele mai existând şi producţii care să stârnească buna dispoziţie, cum ar fi “Cine râde la urmă”, pe canalul PRO Cinema.

ADVERTISEMENT

Însă, nu avem cum să nu remarcăm şi să scoatem în relief existenţa unor filme din cinemateca realizărilor româneşti. Ambele pot fi vizionate pe canalul Naţional TV, care chiar asta face, respectându-şi numele, oferă multe dintre filmele noastre de referinţă. În această seară de vineri propunerile sunt comedia “Operaţiunea Monstrul” şi un film de acţiune marca Florin Piersic: “Colierul de turcoaze”.

ora 20:00 15 minute: Prima TV

ora 20:30 Fără aer: PRO Cinema

ora 20:30 Hobbit: O călătorie nelimitată: HBO 2

ora 20:30 Eroi de sacrificiu 2: Antena 1

ora 21:00 Colierul de turcoaze: Naţional TV

ora 21:00 Vânătorul de recompense 2049: AXN

ora 21:00 Faza lunii de miere: Cinemax

ora 21:10 Misterele adevăratului Sherlock Holmes: TVR 1

ora 22:30 Operaţiunea Monstrul: Naţional TV

ora 22:30 Cine râde la urmă: PRO Cinema

ora 22:30 Relic: Cinemax

Talk-show-uri doar pe canalele de sport

Şi pentru ziua de vineri producţiile de tipul talk-show-ului rămân apanajul televiziunilor de sport. Iar la acest capitol Digi Sport stă chiar foarte bine, propunând nu mai puţin de trei momente de acest gen în programul zilei de vineri, îcepând încă de la orele dimineţii.

ADVERTISEMENT

În doua calupuri, de la orele 10:15 şi apoi 11:15 avem Live Digi Sport Matinal, pentru ca apoi de la ora 17:00 să plonjăm într-o lume mai selectă a sportului rege, cea a campionatelor de top ale Europei în cadrul emisiunii Live Fotbal European. Seara se încheie de la ora 21:30 cu Live Digi Sport Special. Doar Telekom Sport răspunde provocării, de la ora 21:00 cu talk-show-ul Direct Sport Report.

ora 10:15 Live Digi Sport Matinal I: Digi Sport 1

ora 11:15 Live Digi Sport Matinal II: Digi Sport 1

ora 17:00 Live Fotbal European: Digi Sport 1

ora 21:00 Direct Sport Report: Telekom Sport 1

ora 21:30 Live Digi Sport Special: Digi Sport 1

Românii au talent şi Survivor, evenimentele serii de vineri

Ca de obicei, când vine vorba de programe de divertisment alegerile sunt numeroase, pornind de la tradiţionalele matinale, dominate, indiscutabil, în permanenţă, de charisma lui Răzvan Simion şi Dani Oţil şi continuând cu emisiunile zilnice, deja cu mare impact: La Măruţă, Mireasa, Mireasa: Urzeala Soacrelor sau X-tra Night Show.

ADVERTISEMENT

Însă vineri, 21 mai, ratingul va fi făcut, de departe, seara, de un nou episod din reality-sho-wul Survivor şi, mai ales, de ce se va întâmpla în a doua semifinală la Românii au talent. Se va completa acum tabloul celor care vor lupta pentru marele premiu acordat anual la Românii au talent.

ora 06:50 Cu capu-n zori – matinal: TVR 1

ora 08:00 Neatza cu Răzvan şi Dani – matinal: Antena 1

ora 08:00 Star Matinal cu Nasrin şi Dima – matinal: Antena Stars

ora 14:00 Mireasa: Antena 1

ora 15:00 La Măruţă: PRO TV

ora 17:00 Puterea dragostei: Kanal D

ora 18:00 Ce spun românii: PRO TV

ora 19:00 Mireasa: Urzeala soacrelor: Antena Stars

ora 20:00 Gala Umorului: TVR 2

ora 20:30 Românii au talent – semifinala a 2-a: PRO TV

ora 21:00 Mămici de pitici cu lipici: Antena Stars

ora 23:30 Survivor – reality-show: Kanal D

ora 23:30 X-tra Night Show: Antena Stars

 

 

ADVERTISEMENT