Sport

Program TVR HD, marţi, 11 decembrie. Ce meciuri se transmit de la CE de handbal feminin

11.12.2018 | 08:00
Program TVR HD marti 11 decembrie Ce meciuri se transmit de la CE de handbal feminin

Marţi, 11 decembrie, este ultima zi la turneul final al CE de handbal feminin în  care se joacă doar două partide, transmise în direct de TVR HD. Miercuri, 12 decembrie, va fi ultima zi a fazei grupelor principale, zi în care se va juca, în mod concomitent, toate meciurile atât în grupa principală A, cât şi în grupa principală B.

În programul transmisiunilor TVR HD de marţi, 11 decembrie, figurează şi patru meciuri de la turneul final al CE din Franţa. Două partide sunt înregistrate, conform uzanţei şi două vor fi live de la orele 19:00, respectiv 22:00. Cele două înregistrări sunt de la meciurile din etapa a doua a grupei principale A, jucate cu o zi înainte: Danemarca – Rusia, de la ora 09:30 şi Serbia – Muntenegru, de la ora 11:00.

Program TVR HD, marţi, 11 decembrie. România – Spania, meciul marilor speranţe

Apoi vine seara celor două meciuri în direct din cadrul grupei principale B. De la ora 19:00 pulsul va creşte simţitor pentru toţi fanii naţionalei României, pentru că urmează jocul cu Spania, care trebuie câştigat cu orice preţ, pentru ca şansele la calificarea în semifinale să rămână intacte. Faptul că Spania nu are nici o victorie în această grupă principală B nu trebuie să liniştească, ba, dimpotrivă, pentru că e clar că ibericile, cu orgoliul rănit, vor căuta să dea o replică serioasă. Meciul este preluat, ca de obicei, şi de TVR 1.

Program TVR HD 11 decembrie. Olanda - Norvegia este al doilea meci. Şansă pentru Olanda să învingă şi să răzbune eşecul din finala CE 2016
Program TVR HD 11 decembrie. Olanda – Norvegia este al doilea meci

De la ora 22:00 un alt meci foarte important în această grupă. Olanda, echipa cu victorii pe linie, va întâlni multipla campioană europeană Norvegia. O victorie batavă este egală sută la sută cu semifinalele şi ne-ar ajuta enorm şi pe noi, pentru că ar scoate Norvegia definitiv din cursă. Un succes al nordicelor, care au mai învins Olanda în meciurile directe precedente, ar repune în cărţi şi trupa din Ţara Fiordurilor, făcând din ultima etapă o rundă de foc, miercuri, 12 decembrie, când se vor juca: România – Ungaria, Norvegia – Spania şi Olanda – Germania. Dacă România bate Spania atunci şansele vor fi mult mai mari pentru locul 2. Însă Olanda cu siguranţă nu a uitat că a pierdut în 2016 aurul în finala CE în faţa Norvegiei.