Sport

Program TVR HD, sâmbătă, 8 decembrie. Ce meciuri vedem de la CE de handbal feminin

08.12.2018 | 08:00
Program TVR HD sambata 8 decembrie Ce meciuri vedem de la CE de handbal feminin

În programul TVR HD de sâmbătă, 8 decembrie, turneul final al Campionatului European de handbal feminin, organizat în cinci oraşe din Franţa, continuă să îşi aibă locul lui bine stabilit. Suntem cu o zi înainte ca echipa naţională a României să intre în focul luptei pentru medalii în cadrul grupei principale B şi sâmbătă, 8 decembrie, cele două transmisiuni în direct care vor avea loc vor fi de la jocuri din cadrul grupei principale A. România va juca primul meci din grupa principală B duminică, împotriva Olandei.

De asemeni, conform obiceiului, pentru iubitorii handbalului care nu au putut urmări vineri seară cele două transmsiuni în direct de la primele meciuri din cadrul grupei principale B, Spania – Germania şi Ungaria – Norvegia, TVR HD redifuzează în cursul dimineţii cele două meciuri înregistrate. Spania – Germania va putea fi revăzut de la ora 09:30, iar Ungaria – Norvegia încă din zorii zilei, de la ora 07:00, adică invers orelor de disputare vineri, 7 decembrie, când au au avut loc transmisiunile în direct.

Program TVR HD, sâmbătă, 8 decembrie. Franţa – Suedia este meciul zilei

Fiind weekend, la turneul final al CE nu se mai joacă al doilea meci la ore înaintate, adică de la ora 22:00, ora României. Cele două jocuri programate în cadrul grupei principale A au ca ore de începere 16:00 şi respectiv 19:00. În ele vor fi implicate cele două echipe care se îndreaptă cu paşi hotărâţi spre semifinale, adică reprezentativa ţării gazdă a competiţiei, Franţa şi Rusia.

Program TVR HD 8 decembrie. Cele două echipe s-au întâlnit în 2017 în semifinalele CM, Franţa ieşind campioană mondială. Fază din meci
Program TVR HD 8 decembrie. Cele două echipe s-au întâlnit în 2017 în semifinalele CM, Franţa ieşind campioană mondială

De la ora 16:00 Franţa va întâlni o a doua ţară nordică, după ce a demolat Danemarca. Suedia Isabellei Gullden şi a Nataliei Hagman, ca să amintim de jucătoare care au în comun faptul că au jucat la CSM Bucureşti, este adversara Franţei, care, evident, este mare favorită. De la ora 19:00 se va disputa confruntarea Rusia – Serbia, şi aici elevele lui Evgheni Trefilov având clar prima şansă.