Sport

Program TVR HD şi TVR 1, sâmbătă, 1 decembrie. Ce meciuri se joacă astăzi la CE de handbal feminin

01.12.2018 | 08:00
Program TVR HD si TVR 1 sambata 1 decembrie Ce meciuri se joaca astazi la CE de handbal feminin

Sâmbătă, 1 decembrie, este o zi istorică pentru poporul român, sărbătorirea a o sută de ani de la Unirea Transilvaniei cu România şi de aceea inclusiv programul TVR HD face excepţie de la programul obişnuit de transmisii live de la turneul final al CE de handbal feminin din Franţa, transmiţând doar meciul România – Cehia, care va începe de la ora 19:00 şi va preluat concomitent şi de TVR.

Este singura zi în care în cursul dimineţii iubitorii sportului cu mingea pe semicerc nu vor putea vedea în reluare jocurile care au avut loc vineri, 30 noiembrie (Serbia – Polonia, Suedia – Danemarca), doar meciul Slovenia – Muntenegru nefigurând deloc în program. În această zi solemnă pentru România se joacă la turneul final al CE de handbal nu mai puţin de patru partide. Câte două în grupele C şi D. În grupa D, grupa României, se mai dispută, de la ora 16:00 întâlnirea Germania – Norvegia. În grupa C se vor juca meciurile: Ungaria – Olanda de la ora 16:00 şi Spania – Croaţia, de la ora 19:00.

Program TVR HD, vineri, 30 noiembrie. Se televizează doar meciul România – Cehia

Toate cele patru partide care vor avea loc sâmbătă, 1 decembrie, se anunţă interesante, dar fiind Centenarul Unirii evident că şi TVR HD se va focusa cu precădere asupra acestui eveniment de importanţă naţională. Totuşi, al doilea meci din cadrul grupei noastre, Germania – Norvegia, va putea fi urmărit a doua zi, duminică, 2 decembrie, înregistrat, de la ora 11:00.

Program TVR HD CE handbal feminin 1 decembrie. Cristina Neagu a făcut o promisiune. România să câştige cu Cehia de ziua naţională
Program TVR HD CE handbal feminin 1 decembrie. Cristina Neagu a făcut o promisiune.

Evident că debutul echipei naţionale a României, care are loc tocmai într-o asemenea zi, va fi urmărit de mulţi iubitori ai sportului, care speră ca de această dată Cristina Neagu şi colegele ei să depăşească ambiţioasa reprezentativă a Cehiei şi să plece cu dreptul la acest turneul final de CE organizat de Franţa. Ar fi şi o revanşă pentru surpriza neplăcută din ultima confruntare directă, din optimile CM 2017, când Cehia ne-a învins cu 28-27 în ultima secundă şi ne-a eliminat din competiţie.

Tags: