Sport

Program TVR HD, vineri, 30 noiembrie. Ce meciuri se joacă azi la CE de handbal feminin

30.11.2018 | 08:11
Program TVR HD vineri 30 noiembrie Ce meciuri se joaca azi la CE de handbal feminin

Vineri, 30 noiembrie, este a doua zi a Campionatului European de handbal feminin din Franţa, iar fanii sportului cu mingea pe semicerc au program pe TVR HD. Trei meciuri sunt programate în prima etapă din faza grupelor, iar capul de afiş este ţinute de duelul Danemarca – Suedia.

De la ora 19:00 se va disputa Serbia – Polonia, din Grupa A, partidă care va fi transmisă în direct pe TVR HD. Meciul se va disputa în sala “Hall XXL” din Nantes şi va fi arbitrat de perechea greacă Michalis Tzaferopoulos şi Andreas Bethmann. Sârboaicele au participat la Trofeul “Carpaţi”, unde au fost învinse de România, scor 26-29, şi au trebuit să se mulţumească cu poziţia a patra în clasamentul final.

Program TVR HD, vineri, 30 noiembrie. Danemarca – Suedia, derby-ul zilei

De la ora 22:00 sunt programate două meciuri, însă doar unul dintre acestea va fi transmis în direct de TVR HD. Fanii handbalului vor putea urmări partida Danemarca – Suedia, din Grupa A, în direct pe TVR HD. Meciul, la fel ca duelul Serbia – Polonia, se va disputa în sala “Hall XXL” din Nantes şi va fi arbitrat de perechea croată Dalibor Jurinovic şi Marko Mrvica.

Tot de la ora 22:00 se va disputa meciul Muntenegru – Slovenia, din Grupa B. Partida se va juca în sala “Palais des Sports Jean Weille” din Nancy şi va fi arbitrată de perechea română Cristina Năstase şi Simona Stancu. Selecţionata muntenegreană este antrenată de Per Johansson, fostul antrenor al lui CSM Bucureşti din finalul sezonului trecut, secondat de Adi Vasile. Joi, în prima zi a Campionatului European de handbal feminin, Rusia, campioană olimpică la Rio de Janeiro din 2016, a învins-o pe Franţa, campioana mondială en-titre şi gazda turneului, scor 26-23. Cei care nu au urmărit meciul în direct au posibilitatea să urmărească partida în reluare pe TVR HD, începând cu ora 11:00.

Program TVR HD, vineri, 30 noiembrie. Ce meciuri se joacă azi la CE de handbal feminin
Program TVR HD, vineri, 30 noiembrie. Ce meciuri se joacă azi la CE de handbal feminin