Program TVR HD, vineri, 7 decembrie. Ce meciuri se transmit de la CE de handbal feminin

Sorin Dumitrescu   
in Handbal
07/12/2018, 08:00
Program TVR HD, vineri, 7 decembrie. Ce meciuri se transmit de la CE de handbal feminin GALERIE FOTO
Program TVR HD 7 decembrie. Ungaria - Norvegia e meciul vedetă al zilei

Vineri, 7 decembrie, în programul TVR HD de la Campionatul European de handbal feminin ce are loc în Franţa telespectatorii vor putea vedea patru partide, dintre care două, în cursul dimineţii, înregistrate, reluări ale celor două meciuri de joi, 6 decembrie şi două transmisiuni în direct, în cursul serii. Suntem de acum în faza celor două grupe principale, A şi B, din care se vor desemna cele patru semifinaliste.

În cursul dimineţii TVR HD va relua cele două meciuri jucate cu 24 de ore în urmă în cadrul grupei principale A, adică partidele Franţa – Danemarca şi Suedia – Muntenegru. Au fost două partide frumoase, cu multe realizări pe tabela de marcaj, 52 de goluri în primul joc şi nu mai puţin de 58 în cel de-al doilea, care pentru Muntenegru era de totul sau nimic.

Program TVR HD, vineri, 7 decembrie. Meciul vedetă este Ungaria – Norvegia

În cursul serii, se va juca, la fel ca şi joi, de la ora 19:00 şi respectiv ora 22:00. Meciurile vor avea loc în cadrul grupei principale B de la turneul final al CE, grupă din care face parte şi reprezentativa României. De la ora 19:00 Spania va încerca să obţină primele puncte care să conteze la acest turneu final, pentru că victoria din meciul cu Croaţia nu a avut nici o importanţă, croatele fiind eliminate. Ibericele vor avea în faţa învingătoarea Norvegiei în primul meci la acest CE, naţionala Germaniei, care a intrat în acest fel cu 2 puncte în grupa principală, faţă de 0 ale Spaniei.

Program TVR HD 7 decembrie. Şi Spania e obligată să învingă Germania pentru a nu fi eliminată încă de pe acum din lupta pentru medalii
Program TVR HD 7 decembrie. Şi Spania e obligată să învingă Germania

În meciul vedetă al serii şi al grupei principale B, de la ora 22:00 Norvegia, care a intrat, incredibil, fără nici un punct, va asalta poarta Ungariei, pentru a sparge gheaţa. La fel ca şi Spania nordicele, nimeni altele decât de 7 ori campioane europene, au învins în prima fază doar Cehia, adică echipa care a mers acasă şi astfel situaţia Norvegiei e disperată, având nevoie de trei victorii şi ca România sau Olanda să se împiedice cel puţin o dată.

Închide ×