Sporturi

Programul meciurilor de joi, 11 iulie, la Wimbledon 2019. La ce oră joacă Serena Williams şi Raluca Olaru la dublu mixt

11.07.2019 | 00:09
Programul meciurilor de joi 11 iulie la Wimbledon 2019 La ce ora joaca Serena Williams si Raluca Olaru la dublu mixt

Joi, 11 iulie, au loc semifinalele competiţiei feminine în turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Vom cunoaşte care sunt cele două jucătoare ce se vor afla faţă în faţă sîmbătă, 13 iulie, pentru a lupta pentru gloria câştigării Wimbledonului, dar şi a potului financiar de 2,6 milioane euro. Tot joi, 11 iulie se joacă şi semifinalele turneului masculin de dublu, acolo unde şi acum nu s-a topit regretul că perechea Horia Tecău – Julien Rojer nu se va afla pe teren la meciul cu dublul Klassen – Venus, după ce au avut cinci mingi de meci în faţa columbienilor Farah-Cabal.

Program Wimbledon joi 11 iulie. La ce oră joacă Serena Williams şi Raluca Olaru

Vom pulsa la maxim în semifinala feminină Simona Halep – Elina Svitolina, pentru ca apoi, ]n jurul orei 19:00 să înceapă alt meci al unei românce. Raluca Olaru şi croatul Frank Skugor vor juca pentru intrarea în semifinale cu perechea Lindsted-Ostapenko, autorul unei surprize în optimi, după ce a învins dublul Peers-Zhang, favoriţi numărul 3.

În afara meciului Simonei Halep se joacă şi a doua semifinală, Serena Williams – Barbora Strycova. Pentru jucătoarea cehă această prezenţă în  semifinală este cea mai bună performanţă din carieră la un Grand Slam. Strycova a obţinut şi calificarea în semifinalele probei de dublu feminin, alături de taiwaneza Su Wei Hsieh şi vineri, 12 iulie, va încerca să atace finala în faţa cu favoritele numărul 1, Timea Babos – Kristina Mladenovic.

Program Wimbledon joi 11 iulie. Raluca Olaru şi Frank Skugor vor ataca semiffinalele la Wimbledon 2019

Serena Williams vrea al optulea titlu la Wimbledon

Serena Williams – Barbora Strycova are loc de la ora 16:30 şi la prima vedere ar trebuie să însemne o nouă victorie pentru multipla campioană americană. Dar aşa era şi în 2016l la semifinala US Open, când era imens favorită în faţa italiencei Roberta Vinci, la fel ca şi Simona Halep în semifinala cu altă italiancă, Flavia Pennetta. Şi finala acelei ediţii US Open avea să fie sută la sută italiană, câştigată de Pennetta!

E adevărat că acum Serena Williams are 37 de ani, dar este un adevărat muzeu de trofee: 39 de Grand Slam-uri, dintre care 23 la simplu şi 14 la dublu, două la dublu mixt. Şi-ar dori mult la amurg de carieră un al optulea titlu la Wimbledon, unde a pierdut anul trecut finala în faţa lui Angelique Kerber.

Programul meciurilor de joi, 11 iulie, la Wimbledon 2019

ora 15:00 Mahut/Roger Vasselin – Dodig/Polasek teren 1

ora 16:30 Serena Williams – Barbora Strycova: teren Central

ora 16:30 Soares/Melichar – Midelkoop-Yang teren 1

ora 16:30 Koohof/Peschke – Sitak/Siegemund: teren 2

ora 18:00 Cabal/Farah – Klaasen/Venus: teren Central

ora 19:00 Skugor/Olaru – Lindstedt/Ostapenko: teren 1