Sporturi

Programul meciurilor de luni, 1 iulie, la Wimbledon 2019. La ce oră joacă Novak Djokovic, Mihaela Buzărnescu și Marius Copil in turul 1

01.07.2019 | 00:08
Programul meciurilor de luni 1 iulie la Wimbledon 2019 La ce ora joaca Novak Djokovic Mihaela Buzarnescu si Marius Copil in turul 1
ADVERTISEMENT

Luni, 1 iulie, se dă startul la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, regalul pe iarbă de la Wimbledon. Competiția se va încheia duminică, 14 iulie, când, conform tradiției, este programată finala la simplu masculin, cea feminină având loc cu 24 de ore mai devreme. La această edițieRomânia are un reprezentant pe tablou la masculin, Marius Copil, plus șase jucătoare (Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Sorana Cârstea, calificate direct, pe baza pozițiilor din ierarhia WTA, Monica Niculescu un wild card după ce a câștigat turneul de la Ilkey și Ana Bogdan și Gabriela Ruse, venite din calificări.

Program Wimbledon luni, 1 iulie. La ce oră joacă Mihaela Buzărnescu și Marius Copil

Încă din prima zi a turneului sunt programate multe meciuri foarte interesante atât în competiția masculină, cât și în cea feminină. Luni și marți sunt programate câte 32 de partide corespunzând turului 1 și deja luni avem în teren trei reprezentanți ai României. Este vorba de Marius Copil, care are totuși un adversar accesibil, argentinianul Guido Pella și de Simona Halep și Mihaela Buzărnescu. Wimbledon 2019 îl veți putea viziona zilnic live pe programul Eurosport, începând cu ora 13:00, timp de aproximativ 9 ore.

ADVERTISEMENT
program Wimbledon luni 1 iulie. Intră în joc Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Marius Copil

Simona Halep începe Wimbledon 2019, competiție unde maxim a însemnat semifinala din 2014 cu canadianca Eugenie Bouchard, întâlnind-o pe Aliaksandra Sasnovich din Belaurs, locul 37 mondial. Un adversar în premieră pentru jucătoarea noastră. Mihaela Buzărnescu, locul 47 în acest moment, poate trece de americanca Jessica Pegula, locul 74, alt joc în premieră.

program Wimbledon luni 1 iulie. Miki Buzărnescu o întâlnește pe Jessica Pegula

Toți românii au șanse să treacă în turul doi

Dintre numele mari luni mai intră în competiția masculină liderul mondial Novak Djokovic contra germanului Phillip Kohlscreiber, Stefanos Tsitsipas cu italianul Thomas Fabbiano și germanul Alexander Zverev, cu cehul Jiri Vesely. La feminin le vom putea vedea la lucru pe numărul 2 mondial, Naomi Osaka, meci greu cu kazaha Iulia Putințeva și pe Karolina Pliskova, care pare a avea meci ușor, cu locul 103, chinezoiaca Lin Zhu.

ADVERTISEMENT
program Wimbledon luni 1 iulie. Dintre numele mari Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev la masculin, Naomi Osaka și Karolina Pliskova la feminin

Singurul nostru reprezentant, Marius Copil, va juca pe terenul 17, undeva în jurul ore 16, poate și ceva mai târziu, pentru că întâi au loc două partide la feminin (Keys-Kumkhum și Martic-Brady. Novak Djokovic e programat pe central, de la ora 15:00, pe același urmând a se juca apoi Putințeva – Osaka. Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich va începe tot la ora 15:00 pe terenul 1, urmat de Vesely-Alexander Zverev. Mihaela Buzărnescu – Pegula va începe la ora 14:30 pe terenul 6, după partida feminină Hercog-Kuzmova.