Sport

Programul meciurilor de marți, 9 iulie, la Wimbledon 2019. La ce oră joacă Serena Williams, Horia Tecău la dublu masculin și Monica Niculescu/Irina Begu la dublu feminin

08.07.2019 | 23:37
Programul meciurilor de marti 9 iulie la Wimbledon 2019 La ce ora joaca Serena Williams Horia Tecau la dublu masculin si Monica NiculescuIrina Begu la dublu feminin
ADVERTISEMENT

Marți, 9 iulie, avansăm cu încă o fază în competițiile de simplu feminin și dublu masculin în turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Au loc sferturile de finală, iar în competiția de dublu feminin se vor juca ultimele patru partide din cadrul optimilor de finală. Suntem conectați la maxim în continuare, pentru că o avem pe Simona Halep, care o întâlnește în sferturi pe chinezoiaca Shuai Zhang, iar în probele de dublu pe Horia Tecău, alături de partenerul său tradțional, olandezul Julien Rojer și în cea de dublu feminin perechea sută la sută românească Monica Niculescu – Irina Begu.

Program Wimbledon marți 9 iulie. La ce oră joacă Horia Tecău, Monica Niculescu și Irina Begu la dublu

Sferturile de finală la băieți se vor juca miercuri, 10 iulie, așa că atenția se va focusa numai pe aceste partide din turneul feminin și din probele de dublu. În afara meciului Simona Halep – Shuai Zhang se mai joacă alte trei partide la fel de interesante. Și cum până acum a plouat cu surprize, Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Petra Kvitova și Angelique Kerber fiind eliminate, nu este exclus ca rezultatele mai puțin scontate să continue.

ADVERTISEMENT

Învingătoarea Karolinei Pliskova într-un superb și dramatic duel al Cehiei pe iarba de la Wimbledon, Karolina Muchova dă în sferturi peste Elina Svitolina și deși ucraineanca este mai bine plasată în clasament Muchova poate da din nou lovitura și urca în semifinale, unde sperăm ca va da de Simona Halep.

program wimbledon marţi 9 iulie. Serena Wiiliiams în sferturi cu Alison Riske

program wimbledon marţi 9 iulie. Monica Niculescu și Irina Begu au meci foarte greu cu perechea Hsieh-Strycova

Serena Williams, parcurs foarte bun până acum

Serena Williams, care se simte bine la Wimbledon, anul trecut pierzând finala cu Angelique Kerber, se va bate cu compatrioata ei Alison Riske, care a produs un mare șoc eliminând liderul mondial Ashleigh Barty. În ultimul meci britanica Johanna Konta poate ridica și mai mult pulsul compatrioților, jucând cu Barbora Strycova, cu șanse mari de a intra în semifinale.

ADVERTISEMENT
program wimbledon marţi 9 iulie

În proba de dublu masculin cuplul Horia Tecău/Julien Rojer va avea o misiune dificilă, adversarii lor, sud-americanii Juan Sebastian Cabral și Robert Farah fiind printre favoriți, ca și dublul româno-olandez. La feminin Monica Niculescu și Irina Begu par a avea misiune imposbilă în fața tandemului Su Wei Hsieh – Barbora Strycova, însă la această ediție de Wimbledon s-a dovedit că imposibilul devine posibil mai ales în competițiile feminine.