Sport

Programul meciurilor de miercuri, 10 iulie, la Wimbledon 2019. La ce oră joacă Roger Federer, Novak Djokovic şi Rafael Nadal

10.07.2019 | 00:32
Programul meciurilor de miercuri 10 iulie la Wimbledon 2019 La ce ora joaca Roger Federer Novak Djokovic si Rafael Nadal

Miercuri, 10 iulie, este momentul sferturilor de finală în competiţia masculină a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Fetele, care sunt cu un pas înainte, vor juca joi, 11 iulie, semifinalele. Avem în programul zilei de miercuri cele patru meciuri de la băieţi, un ultim sfert de finală la dublu masculin, ultimele trei meciuri din sferturile de finală la dublu femin şi şase partide din optimile de finală la dublu mixt, acolo unde perechea Frank Skugor şi Raluca Olaru au obţinut deja biletele pentru sferturi.

Program Wimbledon miercuri 10 iulie. La ce oră joacă Roger Federer, Novak Djokovic şi Rafael Nadal

Pe tabloul masculin la simplu nu există meciuri decât pe teren Central şi pe terenul 1. Pe fiecare din aceste două terenuri principale se vor juca două meciuri, numai din proba de simplu masculin. Pe Central, de la ora 15:00 îl vom putea vedea pe liderul mondial Novak Djokovic în compania belgianului David Goffin, iar după acest meci programul va continua cu întâlnirea Roger Federer – Kei Nishikori.

Program Wimbledon miercuri 10 iulie

Pe terenul 1 primul meci, de la ora 15:00 este Guido Pella . Roberto Bautista Agut, continuat de partida Sam Querrey – Rafael Nadal. Singurul meci la dublu masculin, restanţa din sferturi, între Kontinen şi Peers, respectiv Klaasen şi Venus, va avea loc de la ora 14:30, pe terenul trei.

Program Wimbledon miercuri 10 iulie. Americanul Sam Querrey îl întâlneşte pe Rafael Nadal

Mai avem doi băieţi în concursul juniorilor

În competiţia de dublu feminin se joacă ultimele trei meciuri din optimi: de la ora 13:00, pe terenul 2 Groenefeld-Schuurs – Krejicikova-Siniakova, urmat de partida Hsieh-Strycova – Mertens-Sabalenka. Pe terenul 12 se va disputa de la ora 13:00 meciul Dabrowski-Xu contra Collins-Mattek Sands.

Program Wimbledon miercuri 10 iulie

În fine, cea mai mult rămasă în urmă e proba de dublu mixt, acolo unde toată lumea aşteaptă pe terenul 2, în jurul orei 18 meciul perechii Andy Murray-Serena Williams împotriva favoriţilor Soares şi Melichar. Dublul Frank Skugor-Raluca Olaru e deja în sferturi. Şi mai avem şi doi juniori în proba de dublu, pe Filip Jianu şi Ionel Nicolae, iar pe primul şi în optimele de la simplu, contra spaniolului Gimeno Valero, pe terenul 5, de la ora 13:00.

Programul celor mai importante meciuri de miercuri, 10 iulie, de la Wimbledon

  • ora 15:00 Novak Djokovic – David Goffin teren Central
  • ora 15:00 Guido Pella – Roberto Bautista Agut teren 1
  • ora 17;00 Roger Federer – Kei Nishikori teren Central
  • ora 17:00 Rafael Nadal – Sam Querrey teren 1