Sporturi

Programul meciurilor de miercuri, 3 iulie, de la Wimbledon 2019. La ce oră joacă Novak Djokovic, Stan Wawrinka şi fetele noastre la dublu, Sorana Cîrstea și Irina Bara

02.07.2019 | 20:57
Programul meciurilor de miercuri 3 iulie de la Wimbledon 2019 La ce ora joaca Novak Djokovic Stan Wawrinka si fetele noastre la dublu Sorana Cirstea si Irina Bara

Ziua a treia a turneului de Grand Slam de la Wimbledon marchează și trecerea la partidele din turul al doilea al competiției de pe arenele complexului londonez. Deja au avut loc câtva surprize de proporții, în special în turneul masculin, unde deja toți lupii tineri care puteau amenința supremția trioului de veterani Djokovic-Federer-Nadal, au pierdut încă din primul tur. Este vorba de germanul Alexander Zverev, de grecul Stefanos Tsitsipas și de finalistul de la Roland Garros, austriacul Dominic Thiem. Și în competiția feminină am consemnat eliminarea numărului doi mondial, nipona Naomi Osaka.

Program Wimbledon miercuri, 3 iulie. La ce oră joacă Novak Djokovic, Stan Wawrinka, Caroline Wozniacki, Sorana Cârstea și Irina Bara la dublu

Începe așadar turul doi, iar din programul primei zile (din cauza densității de jocuri, 32 la număr) și această fază se împarte pe parcursul a două zile) rețin atenția mai multe partide, dar în special cele în care vor apărea numele mari, gen Novak Djokovic, Roger Federer Stanislaw Wawrinka sau chiar Kevin Anderson, ținând cont că și sud-africanul e bun pe iarbă și a jucat o finală la Wimbledon, pe tabloul masculin,  Caroline Wozniacki sau Karolina Pliskova la feminin. Și bineînțeles, să nu uităm de duelul românesc Simona Halep – Mihaela Buzărnescu.

program wimbledon miercuri 3 iulie

Favoritul numărul 1 în turneul masculin, sârbul Novak Djokovic, va juca ultimul pe Central Court, probabil în jurul orei 18:00, contra americanului Denis Kudla, după partidele Monica Puig – Karolina Pliskova și Kyle Edmund – Francesco Verdasco. Primul meci pe acest teren va începe la ora 15:00.

program wimbledon miercuri 3 iulie. Karolina Pliskova joacă în turul doi cu Monica Puig

Karolina Pliskova deschide meciurile de pe Central

Alte meciuri care promit în turneul masculin sunt Stan Wawrinka – Relly Opelka, în deschidere, de la ora 13:00, pe terenul 2 sau Kevin Anderson – Jarko Tipsarevic, în continuarea partidei lui Wawrinka şi a duelului românesc Halep – Buzărnescu.

Karolina Pliskova o va întâlni, de la ora 15:00, în deschiderea de pe Central, pe portoricana Monica Puig, iar Caroline Wozniacki va juca pe terenul 1, de la ora 18:00, cu Veronika Kudermetova.

Programul celor mai importante meciuri la Wimbledon miercuri, 3 iulie. Orele aproximative de start

  • ora 13:00 Roger Federer – Jay Clarke
  • ora 13:00 Stan Wawrinka .- Relly Opelka teren 2
  • 13:00 Irina Bara/Linette – Melichar/Peschke
  • 13:00 Sorana Cârstea/Voskobaeva – Grey/Silva
  • ora 15:00 Karolina Pliskova – Monica Puig Central Court
  • ora 16:30 Kevin Anderson – Jarko Tipsarevic teren 2
  • 18:30 Novak Djokovic – Denis Kudla Central Court
  • 18:30 Caroline Wozniacki – Veronika Kudermetova teren 1