Sporturi

Programul meciurilor de vineri, 12 iulie, la Wimbledon 2019. La ce oră se joacă semifinala Roger Federer – Rafael Nadal

11.07.2019 | 23:32
Programul meciurilor de vineri 12 iulie la Wimbledon 2019 La ce ora se joaca semifinala Roger Federer  Rafael Nadal

Vineri, 12 iulie, este rândul băieților să își desemneze finaliștii la ediția 2019 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Dar nu numai băieții își vor desemna finaliștii, ci și fetele în competiția de dublu și acest lucru este valabil și pentru întrecerea de dublu mixt. Așadar sunt semifinale la trei dintre probele turneului de Grand Slam, după ce am aflat cine va juca finala la feminin, și aici vorbim de superperformața reușită de Serena Williams și s-a stabilit și finala la dublu masculin.

Program Wimbledon vineri 12 iulie. La ce oră joacă se joacă Roger Federer-Rafael Nadal

În turneul de dublu feminin cel mai tare meci va fi întrecuplurile Timea Babos/Kristina Mladenovic și Barbora Strycova/Su Wei Hsieh. În a doua semifinală perechea cehă Barbora Krejicikova/Katarina Siniakova vor fi față în fața cu perechea Gabriela Dabrowski/Yi Fan Xu. Sunt meciuri extrem de echilibrate, în care este foarte greu de pronosticat un învingător.

program wimbledon vineri 12 iulie

Și competiția de dublu mixt este în faza semifinalelor. După ce Horia Tecău și Julien Rojer au ratat dramatic accesul în semifinale în confruntarea cu Robert Farah și Juan Sebastian Cabral, iar învingătorii lor au trecut de Klaasen și Venus și vor juca sâmbătă finala cu francezii Mahut și Roger Vasselin, iată că și la dublu mixt avem aceleași regrete. Raluca Olaru și Frank Skugor au trecut pe lângă calificarea în semifinale. Acolo unde se vor întâlni Middelkoop/Yang cu Lindstedt/Ostapenko, învingătorii Ralucăi și ai lui Frank și respectiv Dodig/Chan cu Koolhof/Peschke.

program wimbledon vineri 12 iulie. Cuplul Lindstedt/Ostapenko e în semifnale la dublu mixt

Ultimul meci direct la Wimbledon a câștigat Nadal

Evident, însă toți ochii vor fi ațintiți asupra celor două semifinale la masculin. Poate mai puțin asupra primului meci de pe Central, de la ora 15:00, dintre Novak Djokovic și Roberto Bautista Agut, dar în totalitate pe următoarea partidă, Roger Federer – Rafael Nadal, care la Wimbledeon nu a mai avut loc la Wimbledon din 6 iulie 2008.

program wimbledon vineri 12 iulie. Roger Federer e pregătit de revanșă cu Rafael Nadal

Atunci, după un supermeci Nadal  se impunea cu scorul de 3-2, după ce sdpaniolul  avut 2-0, Federer a egalat și Nadal s-a impus cu 9-7 în decisiv. În precedentele două întâlniri pe iarba londoneză Federer câștigase în 2007 cu 3-2 și în 2006 cu 3-1.

Programul meciurilor de vineri, 12 iulie, la Wimbledon 2019

ora 15:00 Novak Djokovic – Roberto Bautista Agut teren Central

ora 15:00 Dabrowski/Xu – Krejicikova/Siniakova teren 1

ora 16:30  Hsieh/Strycova – Baboș/Mladenovic teren 1

ora 17:00 Roger Federer – Rafael Nadal teren Central

ora 18:30 Middelkoop/Yang – Lindstest/Ostapenko

ora 19:00 Dodig/Chan – Koolhof/Peschke teren Central