Sport

Oficial: FC Voluntari – FCSB se va juca pe Arena Națională! Record de bilete vândute în primele 24 de ore. Mamut îi cheamă pe suporteri la meci. Video

Partida dintre FC Voluntari și FCSB se va juca în cele din urmă pe Arena Națională și nu pe stadionul din Giulești, așa cum anunțaseră inițial ilfovenii.
11.05.2022 | 19:20
Oficial FC Voluntari  FCSB se va juca pe Arena Nationala Record de bilete vandute in primele 24 de ore Mamut ii cheama pe suporteri la meci Video
FC Voluntari - FCSB se va juca pe „National Arena”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
11-05-2022
16:20

Câte bilete s-au vândut la FC Voluntari - FCSB. Mesajul lui Ivan Mamut

FC Voluntari are o medie de 380 de spectatori/meci în actualul sezon, dar pentru partida cu FCSB a vândut cinci mii de bilete în numai 24 de ore din momentul în care tichetele au apărut pe site-ul bilete.ro.

Începând de vineri, 13 mai, biletele pentru FC Voluntari – FCSB vor putea fi cumpărate și de la case. Meciul are o importanță enormă pentru roș-albaștrii, care au nevoie de victorie pentru a fi sigură că vor juca în ultima etapă cu titlul pe masă împotriva lui CFR Cluj.

Echipa lui Toni Petrea așteaptă un număr mare de suporteri la partida cu ilfovenii, iar eroul din U Craiova – FCSB 0-1, Ivan Mamut, a transmis un mesaj de mobilizare pentru roș-albaștri.

„Alături de voi nimic nu ne poate sta în cale. Hai la meci. Suntem o familie!”, a fost mesajul lui Ivan Mamut.

09-05-2022
20:03

FC Voluntari blochează accesul suporterilor FCSB prin prețuri mari la bilete

Partida FC Voluntrai – FCB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, se va disputa pe Arena Națională, iar oficialii clubului gazdă încearcă să blocheze accesul într-un număr cât mai mare al fanilor „roș-albaștri” prin stabilirea de prețuri prohibitive la bilete.

De exemplu, un tichet la peluză costă 35 de lei, mai mult decât dublu față de un meci al FCSB-ului de pe teren propriu (15 lei).

„Pentru prima data în istorie, FC Voluntari va fi gazdă pe Arena Națională.

Un eveniment care merită sărbătorit cum se cuvine ! FC Voluntari a reușit în acest sezon sa depășească toate așteptările: Playoff în Liga 1 și un parcurs remarcabil în Cupa României. Pentru acest fapt, merită să jucăm ultima partidă de acasă pe cea mai mare arenă din București!

Biletele pentru partida cu FCSB s-au pus în vânzare pe platforma bilete.ro accesând link-ul https://www.bilete.ro/…/fc-voluntari-fcsb-play-off… și vor putea fi achiziționate și de la casele de bilete ale Arenei Naționale după programul:

Vineri , 13 mai, 12:00-19:00

Sambata , 14 mai , 10:00-21:00, prețurile accesului la eveniment fiind următoarele:

  • Peluze-35 lei
  • Tribuna a 2-a- 60 lei
  • Tribuna 1(inclusiv VIP)- 90 lei
  • Lojă VIP- 500 lei/ loc

Vă așteaptăm într-un număr cât mai mare alături de noi, pentru a vă susține favoriții!”, este anunțul clubului ilfovean.

 

Astfel, fanii FCSB vor avea șansa să fie din nou aproape de echipa lor favorită în penultima etapă din play-off-ul campionatului, iar vicecampioana României are mare nevoie de o nouă victorie pentru a continua lupta la titlu cu CFR Cluj.

FC Voluntari – FCSB se va juca pe Arena Națională

FC Voluntari a postat un comunicat pe contul de Facebook al clubului, în care a anunțat că partida cu FCSB se va juca pe Arena Națională și nu pe stadionul Giulești, așa cum se anunțase inițial.

ADVERTISEMENT

„Clubul FC Voluntari anunță că partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal , contra formației FCSB,  se va juca sâmbătă, 14 mai , ora 21:00,pe Arena Națională din București.

Programată inițial pe stadionul Giulești, întâlnirea dintre cele 2 formații a fost mutată pe cea mai mare arenă din București datorită interesul ridicat pentru acest eveniment, care ar fi făcut oricare alt stadion neîncăpător”, a fost anunțul celor de la FC Voluntari pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Nu am niciun fel de impresie față de victoria de azi, așa a vrut Dumnezeu. Când ei au două bare și noi dăm gol cu călcâiul, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu.

Așa v-am spus și la începutul play-off-ului, că luăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu. Deocamdată așa se pare, să vedem dacă vrea până la final”, a spus Gigi Becali într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, după victoria echipei sale din Bănie.

ADVERTISEMENT

FCSB visează cu ochii deschiși la titlul de campioană

FCSB continuă seria bună, iar vicecampioana României a obținut o nouă victorie în ultima etapă jucată, într-o deplasare grea contra Universității Craiova.

Ivan Mamut a fost eroul surprinzător al „roș-albaștrilor”, atacantul croat a intrat pe finalul meciului și a marcat cu călcâiul unicul gol al confruntării, în minutul 86.

ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns la a cincea victorie consecutivă fără gol primit și mai are de jucat două meciuri până la finalul sezonului, împotriva lui FC Voluntari și împotriva CFR-ului.

CFR Cluj va disputa un meci contra Universității Craiova, iar finalul campionatului se poate juca cu titlul pe masă împotriva FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,22 este cota pentru „nu marchează ambele echipe sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: