News

Programul agențiilor Loto de Paște. Sâmbătă, 4 mai, au fost programate trageri duble cu premii mari

Agențiile loto vor avea un program special cu ocazia sărbătorilor de Paște, lucru confirmat de Loteria Română. Important de reținut, joi nu vor avea loc trageri.
30.04.2024 | 21:57
Programul agentiilor Loto de Paste Sambata 4 mai au fost programate trageri duble cu premii mari
Programul agențiilor Loto de Paște. Sâmbătă, 4 mai, au fost programate trageri duble cu premii mari. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Astfel, conform programului oficial, primele trageri speciale au fost programate pe sâmbătă, 4 mai 2024. Vor avea loc câte două trageri pentru jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40. Practic vorbim despre o tragere principală și o tragere suplimentară. Așa cum se procedează de obicei, Loteria Română a decis să suplimenteze fondul de câștiguri al categoriei I la Loto 6/49 cu 200.000 de lei.

Sâmbătă, 4 mai, au fost programate trageri duble cu premii mari

Totodată premiul Joker a fost suplimentat cu 100.000 de lei, iar cel Loto 5/40 cu 50.000 de lei. Cât despre programul agențiilor Loto, acestea vor fi închise miercuri, 1 mai 2024. Așadar joi, 2 mai, nu au fost programate trageri, însă agențiile se redeschid vineri, 3 mai, pentru ca oamenii să-și cumpere bilete pentru tragerile de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

De altfel, toate agențiile vor fi deschise după program normal și sâmbătă, însă duminică și luni vor fi închise, ca oamenii să poată sărbători liniștiți Paștele în familie. Trebuie menționat, totuși, că Aparatul Central pentru plăți premii nu va avea program cu publicul în perioada 1 mai – 6 mai 2024.

Programul agențiilor loto în perioada Sărbătorilor de Paște

Miercuri 01.05.2024 – închis
Joi 02.05.2024 – deschis – nu au loc trageri
Vineri 03.05.2024 – deschis
Sâmbătă 04.05.2024 – deschis – trageri speciale
Duminică 05.05.2024 – închis
Luni 06.05.2024 – închis

ADVERTISEMENT

Tragerile speciale programate sâmbătă, 4 mai, pun la bătaie un premiu cumulat în valoare de 9,35 milioane de lei, adică peste 1,8 milioane de euro. La Joker, reportul la categoria I este de 2,85 milioane de lei (570.000 de euro), iar la categoria a III-a reporterul e de 10.700 de euro, conform datelor oficiale.

Cât despre Noroc Plus, la categoria I reportul este în valoare de peste 229.500 de lei, iar la Loto 5/40 la categoria I vorbim despre un câștig posibil de 61.200 de euro. De asemenea, la Super Noroc se înregistrează un report de 37.900 de lei la categoria I. Conform unui comunicat oficial, Loteria Română a acordat la ultima tragere, din 28 aprilie, peste 19.700 câștiguri în valoare de 5,47 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Un clujean a câștigat aproape 6 milioane de euro la Loto

În urmă cu două săptămâni, la tragerea Joker de joi, 14 martie, un clujean câștiga marele premiu de la Categoria I Joker în valoare de 5,86 milioane de euro. Biletul a fost jucat într-o agenție din Cluj-Napoca și a fost completat cu trei variante la Joker, dar și cu o variantă la Noroc Plus, pentru 20,5 lei.

Pe lângă acest premiu, câștigătorul biletului a reușit să prindă și două premii la categoria a II-a, în valoare de peste 22.500 de euro fiecare. A fost, de altfel, primul câștig de categoria I obținut de cineva în 2024 la Joker. Ultima dată premiul fusese câștigat în 26 februarie 2023, la o valoare de 19,6 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor de tip loto, câștigătorul are dreptul legal să-și revendice premiul la 90 de zile de la data tragerii. Statistic, aproximativ 15% dintre români joacă la Loto, însă majoritatea o fac doar atunci când premiul cel mare e considerabil, fiind convinși că acesta se câștigă foarte rar pentru că ar exista ceva necurat la mijloc.

”Nu reuşesc să ajung de fiecare dată să pun bilete la Loto, însă nu ratez niciun moment în care premiul este atât de mare. De la extragerea de Paşte, joc în fiecare săptămână cu religiozitate. Nu ştiu ce e, cred că fascinaţia unui câştig atât de mare este de vină”, explica Luminiţa, o femeie din București pasionată uneori de Loto, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă,...
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi....
O copilă de 8 ani din Botoşani, găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Maria plecase la o rudă şi nu s-a mai întors acasă
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion...
Imagini fabuloase cu apartamentul de peste 2.000 de metri pătraţi al lui Ion Ţiriac. Luxul de care are parte miliardarul român
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să...
STENOGRAME. Noi detalii din dosarul generalilor SRI Coldea și Dumbravă. „N-are cum să nu aibă putere, mă. Îi are pe toți la mână”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării