Fotbal international

Programul caselor de bilete la meciul FCSB-Hajduk Split. Cât costă tichetele?

13.08.2018 | 16:21
Programul caselor de bilete la meciul FCSBHajduk Split Cat costa tichetele

FCSB a anunţat luni când se pun în vânzare biletele pentru meciul cu Hajduk Split, din manşa retur a turului III din preliminariile Europa League. Preţurile variază între 20 şi 500 de lei.

Biletele la meciul FCSB-Hajduk Split vor putea fi cumpărate de la casele de tichete de la Arena Naţională, începând cu ziua de marţi. De asemenea, ele pot fi cumpărate şi online la această adresă. Preţurile biletelor sunt următoarele:

Peluză – Inel 1 – 20 lei

Tribuna 2 – Inel  2 – 40 lei

Tribuna 2 – Inel 1 Periferic – 40 lei

TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 lei

VIP 3 – 100 lei

VIP 2 – 150 lei

VIP 1 – 200 lei

Lojă – 500 lei

Programul caselor de bilete la meciul FCSB-Hajduk Split

Biletele vor fi de vânzare de marţi, 14 august, cu începere de la ora 11:00. Programul caselor de bilete este următorul:

Marți, 14 august, orele 11:00 – 19:00

Miercuri, 15 august, orele 11:00 – 19:00

Joi, 16 august, orele  10:00 – 21:30

Hajduk Split – FCSB s-a terminat cu scorul de 0-0 în Croaţia. Ex-iugoslavii au dominat mare parte din partidă, roş-albaştrii preferând să facă un meci de aşteptare. Tactica ar fi putut să îl răsplătească pe Nicolae Dică, după ce la ultima fază Olimpiu Moruţan a avut o ocazie foarte mare după o pasă de efect a lui Filipe Teixeira.

Nicolae Dică susţine că echipa sa păstrează şanse la calificare, după partida tur cu Split: “Au jucători cu talie, ne-au pus probleme, mai ales pe mingea a doua. Important e că nu am primit gol şi avem şanse de calificare. În seara aceasta a fost şi terenul foarte prost care ne a împiedicat să avem posesie, să ne facem jocul. Şansele rămân egale, plecăm de la 0-0 şi sper ca suporterii să ne încurajeze cum i-au încurajat şi cei ai lui Hajduk.”

Cu toate acestea, Dică se poate să îşi fi pierdut doi jucători importanţi în defensivă din cauza accidentărilor, fundaşul stânga Marko Momcilovic şi fundaşul central Mihai Bălaşa. Cei doi au lipsit la meciul cu Gaz Metan Mediaş, câştigat de roş-albaştri cu scorul de 1-3, după golurile lui Moruţan, Gnohere şi Florinel Coman.

Mihai Bălaşa a anunţat însă că va reveni la meciul cu Mediaş. “Mă simt din ce în ce mai bine. Am avut o entorsă, dar voi fi apt cu Hajduk Split”, a spus Bălaşa. Mihai Bălaşa s-a impus ca titular în centrul defensivei FCSB, făcând cuplu cu sârbul Bogdan Planic. Sezonul trecut evoluţiile sale au fost apreciate, însă în actualul sezon a început mai slab şi a comis mai multe erori. Drept urmare a intrat în gura finanţatorului FCSB,  Gigi Becali, care nu s-a sfiit să îl critice dur şi chiar să îl ameninţe că va ieşi din prima echipă.

Cât despre Hajduk Split, câteva sute de fani croaţi au anunţat deja că vin la returul cu FCSB. Presa din Croaţia scrie că 700-800 de fani ai formaţiei pregătite de Zeljko Kopic vor face deplasarea la Bucureşti.

Torcida Split este cunoscută cu una dintre cele mai dure galerii din Europa. În primăvară, cinci jucători ai echipei au fost bătuţi de proprii fani. Said Ahmed Said, Marko Futacs, Hysen Memolla, Hamza Barry și Savvas Gentsoglou au fost atacaţi în plină stradă, primii doi au ieşit şifonaţi din întâlnirea cu ultraşii, care erau supăraţi de faptul că echipa avea rezultate modeste.