Sporturi

Irina Begu e în turul III la Roland Garros! Urmează duelul cu favorita publicului

31.05.2018 | 21:40
Irina Begu e in turul III la Roland Garros Urmeaza duelul cu favorita publicului

Irina Begu a învins-o în două seturi pe Shuai Zhang, cap de serie numărul 27 la Paris. A fost 6-3, 6-4 pentru sportiva noastră, care se pregătește acum de un duel cu totul interesant.

O va întâlni în cursul zilei de sâmbătă pe Caroline Garcia, cap de serie numărul 7 și totodată una dintre cele două franțuzoaice rămase în competiție, alături de Pauline Parmentier.

Ana Bogdan nu a fost la fel de norocoasă, pierzând clar în două seturi cu Angelique Kerber, cap de serie numărul 12. Nemțoaica s-a impus 6-2, 6-3.

La dublu, Mihaela Buzărnescu și Irina Bara s-au calificat în turul II după o victorie în fața cuplului Knoll-Smith, scor 6-7, 6-3, 6-4.


UPDATE / Game, set și meci, Irina Begu: 6-3, 6-4 cu Shuai Zhang!


UPDATE / Begu a câștigat primul set cu Zhang, scor 6-3!


UPDATE / A început și meciul Irinei Begu cu Shuai Zhang.


UPDATE / Ana Bogdan pierde în fața capului de serie numărul 12 Angelique Keber, scor 2-6, 3-6.


UPDATE. Angelique Kerber a câştigat cu 6-2 primul set împotriva Anei Bogdan


UPDATE / A început meciul Anei Bogdan cu Angelique Kerber, cap de serie numărul 12.


UPDATE / Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara s-au calificat în turul al doilea în proba de dublu de la Roland Garros după ce le-au învins pe Knoll şi Smith, scor 6-7, 6-3, 6-4. În turul următor le vor întâlni pe Chan şi Mattek-Sands, favoritele numărul 4.


Simona Halep – Taylor Townsend începe cel mai devreme, în jurul orei 14:00, fiind programat al doilea pe arena principală, după un meci de pe tabloul masculin. Halep a vorbit deschis despre obiectivul său la Roland Garros imediat după meciul câștigat cu Alison Riske în trei seturi.

Când joacă Irina Begu și Ana Bogdan la Paris

După ce a învins-o cu mari emoții pe Anna Karolína Schmiedlová în primul tur de la Roland Garros, scor 6-4, 5-7, 9-7, Irina Begu va înfrunta joi după-amiaza un cap de serie. Pe chinezoaica Shuai Zhang, cotată cu a 27-a șansă la trofeu. Aceasta a învins-o în turul anterior pe Kristina Kucova, scor 6-0, 7-5.

Ana Bogdan, care se află pe aceeași parte de tablou cu Irina Begu, are parte de un meci infinit mai greu. O înfruntă pe Angelique Kerber, favorita numărul 12 a turneului. Kerber a trecut în runda inaugurală de Mona Barthel, scor 6-2, 6-3. În schimb, Bogdan a dispus de Markéta Vondroušová, scor 6-3, 1-6, 6-4.

Dacă vor avea parte de parcursuri peste așteptări, atunci Irina Begu și Ana Bogdan ar trebui să se întâlnească în faza optimilor de finală de la Roland Garros 2018.

Pe tabloul feminin de simplu de la French Open o mai avem și pe Mihaela Buzărnescu, cap de serie numărul 32. Aceasta nu se află însă în programul de joi de la Roland Garros, fiind deja calificată în turul III al turneului.

Joi evoluează și Serena Williams

Printre numele importante care vor evolua joi o regăsim și pe Serena Williams. Fostul număr 1 mondial joacă pe seară cu Ashleigh Barthy. Au meciuri de asemenea Garbine Muguruza, Karolina Pliskova și Maria Șarapova.