Fotbal intern

PROGRAMUL de pregătire al tuturor echipelor din campionat

Echipele din Liga 1 revin în competiţia oficială abia pe 22 februarie, mai puţin Steaua, care mai are de disputat două restanţe, pe 14 februarie (cu Chiajna) şi pe 18 februarie (cu U Cluj)....
01.01.2014 | 14:04
PROGRAMUL de pregatire al tuturor echipelor din campionat
ADVERTISEMENT

Echipele din Liga 1 revin în competiţia oficială abia pe 22 februarie, mai puţin Steaua, care mai are de disputat două restanţe, pe 14 februarie (cu Chiajna) şi pe 18 februarie (cu U Cluj).

Până atunci însă, formaţiile din campionat nu stau cu mâna în sân şi trag din greu să ajungă la cea mai bună formă până peste aproape două luni.

ADVERTISEMENT

Astfel, până acum, puţin peste jumătate dintre trupele din Liga 1 şi-au stabilit locaţiile şi perioadele stagiilor de pregătire din această iarnă. Concret, 10 din 18 echipe ştiu unde vor pleca după reunirea lotului, programată în cea de-a doua săptămână din luna ianuarie.

Steaua şi-a fixat două cantonamente, în Spania, zona Marbella. Primul va avea loc între 12-23 ianuarie, iar cel de-al doilea între 26 ianuarie şi 6 februarie.

ADVERTISEMENT

În cele două stagii de pregătire, deţinătoarea titlului din Liga 1 va juca 8 partide amicale, iar acestea vor fi transmise în direct şi ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport.

Programul amicalelor Stelei, în direct la Digi Sport:

Steaua – Nurnberg (14 ianuarie) ora 19:00
Steaua – Werder Bremen (16 ianuarie) 19:00
Steaua – FC Luzern (18 ianuarie)
Steaua – Dinamo Kiev (28 ianuarie)
Steaua – Goteborg (30 ianuarie)
Steaua – Lokomotiv Plovdiv (1 februarie)
Steaua – adversar neconfirmat (3 februarie)
Steaua – adversar neconfirmat (5 februarie)

ADVERTISEMENT

Ocupanta locului secund în Liga 1, Petrolul, a ales să se pregătească în Antalya. De altfel majoritatea formaţiilor din primul eşalon vor merge în Turcia, locaţie aleasă şi de liderul Ligii secunde, CS Universitatea Craiova. Echipa antrenată de Cosmin Contra va efectua un stagiu de pregătire de două săptămâni, între 15 şi 30 ianuarie, programul lunii februarie urmând a fi stabilit în cel mai scurt timp.

Cu un nou antrenor în persoana lui Vasile MiriuţăCFR Cluj va bifa două stagii – unul în Antalya (15 – 30 ianuarie) şi altul în Marbella (2-14 februarie).

ADVERTISEMENT

Moldovenii de la FC Vaslui vor sta nu mai puţin de o lună în cantonament (13 ianuarie – 13 februarie). Liviu Ciobotariu vrea să scoată ce e mai bun din jucătorii săi pentru a forţa o ascensiune până pe podiumul Ligii 1. În acest moment, galben-verzii sunt pe locul 6, la 10 puncte de poziţia a treia.

Dinamo a ales şi ea Antalya, iar elevii lui Flavius Stoican se vor pregăti acolo în perioada 13-25 ianuarie. La finalul anului, “câinii” sunt pe 5 în Liga 1, iar Ionuţ Negoiţă a trasat obiectivul la finalul campionatului: poziţia a 4-a.

Cantonamentele celorlalte formaţii:

Pandurii – 15-30 ianuarie Antalya şi 2-15 februarie tot Antalya sau Spania

Ceahlăul – 28 ianuarie – 15 februarie în Croaţia

FC Braşov – 15 ianuarie – 30 ianuarie – Antalya

Oţelul – 23 ianuarie – 14 februarie – Marbella

Viitorul – 27 ianuarie – 10 februarie – Antalya. Formaţia lui Gică Hagi va disputa două meciuri amicale – cu Slavia Praga pe 6 februarie şi cu Cernomoreţ Odessa pe 7 februarie

FC Botoşani – 1-14 februarie

Sursa: digisport.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: