Sporturi

Buzărnescu, victoria carierei! Meci fantastic împotriva Elinei Svitolina

01.06.2018 | 16:30
Buzarnescu victoria carierei Meci fantastic impotriva Elinei Svitolina

Mihaela Buzărnescu reuşeşte una dintre cele mai mari surprize de la Roland Garros! “Miki” o elimină în două seturi pe favorita 4 a competiţiei, Elina Svitolina cu scorul de 6-3, 7-5. În optimi, Mihaela va evolua împotriva americancei Madison Keys. 


UPDATE, ora 16:33. Victorie uriaşă a Mihaelei Buzărnescu. O elimină pe Elina Svitolina cu scorul de 6-3, 7-5. Senzaţională evoluţie.

UPDATE, ora 16:16 / Svitolina preia conducerea în setul secund, 5-4 cu break! Ucrainianca va servi pentru a trimite meciul în decisiv.

UPDATE, ora 16:07 / Mihaela Buzărnescu continuă forma bună arătată în primul set şi conduce, scor 4-3, în al doilea set.


UPDATE, ora 15:52 / Mihaela Buzărnescu a făcut rebreak într-un moment crucial al setului al doilea. Scor 2-2.


SET, 6-3 Buzărnescu! “Miki” câştigă primul set cu Svitolina după o evoluţie admirabilă!

  • Elina Svitolina s-a enervat pe finalul primului set şi a aruncat cu racheta

  • Norii negrii ameninţă buna desfăşurare a meciurilor de la Roland Garros

UPDATE, ora 15:19. Buzărnescu continuă să fie la cârma acestui meci! 4-2 în primul set

UPDATE, ora 15:08. Început perfect pentru Miki! A reuşit break-ul în debut de meci, 2-1.

UPDATE, ora 14:56. Start de meci! Svitolina serveşte cu Buzărnescu

UPDATE, ora 14:47. Fernando Verdasco îl învinge în trei seturi pe Grigor Dimitrov: 7-6, 6-2, 6-4 şi se califică în optimile de finală de la Roland Garros. Următorul meciu pe terenul va fi cel între Mihaela Buzărnescu şi Elina Svitolina.

mihaela buzarnescu - elina svitolina
mihaela buzarnescu – elina svitolina

UPDATE / În curând va începe partida dintre Verdasco şi Dimitrov, meci care este urmat de duelul dintre Mihaela Buzărnescu şi Elina Svitolina. Cele două vor lupta pentru un loc în optimile de finală la Roland Garros 2018.


Svitolina a declarat la conferința de presă că nu știe mare lucru despre Buzărnescu, dar că o respectă datorită rezultatelor pe care le-a obținut în ultima vreme.

Când se joacă Buzărnescu – Svitolina

Organizatorii au decis să pună această partidă pe Terenul 1, însă nu va începe mai devreme de ora 14:00, fiind precedată de confruntarea de la masculin dintre Verdasco și Dimitrov. Buzărnescu și Svitolina se întâlnesc în premieră în circuitul WTA.

Ucraineanca este în mare formă, reușind să câștige turneul de la Roma înainte de a sosi la French Open 2018. A învins-o în acea finală chiar pe Simona Halep, iar în prezent are cinci victorii la rând fără set pierdut.

Nu i-a fost ușor însă în primele două tururi de la Paris. De Tomljanovic a trecut cu 7-5, 6-3, iar de Kuzmova cu un dublu 6-4. De cealaltă parte, Buzărnescu le-a învins clar pe Vania King și Rebecca Peterson.

Programul de vineri, 1 iunie, de la Roland Garros

Vineri sunt programate alte două confruntări interesante pe tabloul feminin. Keys joacă de la ora 12:00 cu Osaka, în vreme ce Kvitova are meci în jurul orei 17:30 cu Kontaveit. Va juca și Caroline Wozniacki, numărul 2 mondial, împotriva franțuzoaicei Parmentier.

Pe tabloul masculin, avem două dueluri tari, între Verdasco și Dimitrov, respectiv Goffin și Monfils. Merită urmărită și partida Nishikori – Simon, programată în jurul orei 13:30.

Novak Djokovic, unul dintre favoriții la trofeu are meci cu Bautista-Agut.