Fotbal intern

Programul etapei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1! Derby-ul FCSB – CFR Cluj se va juca duminică

13.09.2019 | 16:45
Programul etapei a 10a din Casa Pariurilor Liga 1 Derbyul FCSB  CFR Cluj se va juca duminica

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat vineri programul etapei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1. Primul meci al rundei se va juca vineri, 20 septembrie, în timp ce ultima confruntare a fost programată să se dispute luni, 23 septembrie. Această etapă propune mai multe partide interesante: Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova, Astra Giurgiu – Dinamo București, dar mai ales derby-ul FCSB – CFR Cluj.

Programul etapei a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1

Conform programului stabilit de Liga Profesionistă de Fotbal și deținătorii drepturilor TV, etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1 va debuta vineri, 20 septembrie, de la ora 20:30, cu întâlnirea dintre Gaz Metan Mediaș, liderul surpriză al momentului, și Universitatea Craiova, una dintre pretendentele la titlu în acest sezon, mai ales după venirea lui Victor Pițurcă în funcția de manager general.

Ziua de sâmbătă, 21 septembrie, începe la ora 15:00, cu meciul FC Voluntari – Academica Clinceni, iar de la 17:30 a fost programată întâlnirea Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Hermannstadt. Partida vedetă a zilei este cea în care Astra Giurgiu primește vizita formației Dinamo București, de la ora 20:30, într-un duel pentru play-off. Toate meciurile vor transmise în direct de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport/Look Plus.

Denis Alibec trece de un adversar la meciul Dinamo – Astra Giurgiu

Etapa a 10-a se încheie cu meciul Viitorul – Poli Iași

Meciul dintre FC Botoșani și Chindia Târgoviște va avea loc duminică, 22 septembrie, de la ora 17:30. Însă, microbiștii așteaptă cu nerăbdare ora 20:30 atunci când a fost programat marele derby dintre FCSB și CFR Cluj, echipele care au încheiat pe primele două poziții în stagiunea precedentă. Etapa a 10-a se va încheia luni, 23 septembrie, de la ora 20:30, cu partida FC Viitorul – Poli Iași.

Marele meci FCSB – CFR Cluj se va disputa pe Arena Națională din Capitală, cel mai mare stadion al țării fiind redeschis pentru fotbal după concertele susținute de Ed Sheeran și Metallica. Ardelenii vor fi lipsiți la acest joc de antrenorul Dan Petrescu, dar și de golgheterul Alexandru Păun, suspendați după incidentele de la partida cu Astra Giurgiu. În acest weekend vor avea loc jocurile din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1.