Fotbal international

Programul etapei a 36-a în Serie A. Napoli se împiedică acasă cu Torino. Video

Autori: Sorin Dumitrescu, Traian Terzian | 06.05.2018 | 18:01
Programul etapei a 36-a în Serie A. Napoli se împiedică acasă cu Torino. Video
Vlad Chiricheș în timpul meciului Napoli - Torino 2-2

Serie A LIVE STREAM etapa a 36-a, Juventus – Bologna, Napoli – Torino. Etapa cu numărul 36 din Serie A este dominată de disputa pentru titlu şi cea din zona Champions League. Juventus are o misiune facilă acasă, în faţa Bolognei, formaţie fără nici un obiectiv pe final de sezon. Napoli, aflată la patru puncte în spate, şi-a compromis aproape complet şansele la Florenţa. Acum are meci destul de dificil acasă, cu Torino.


UPDATE, ora 18:00 / Napoli a pierdut orice speranță la titlu în Serie A după ce a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Torino. Fundașul Vlad Chiricheș a jucat toate minutele întâlnirii de pe San Paolo, dar Napoli este acum la 6 puncte în urma liderului Juventus cu două etape înainte de final. Practic, ”Bătrâna Doamnă” este 99% campioană pentru a șaptea oară consecutiv.
UPDATE, ora 23:45 / Juventus a suferit în partida cu Bologna de pe teren propriu, dar în cele din urmă s-a impus cu 3-1. Oaspeții au condus cu 1-0 la pauză, dar în partea secundă ”Bătrâna Doamnă” s-a dezlănțuit, mai ales după ce a egalat printr-un autogol al lui Verdi. În acest moment, Juventus are un avans de 7 puncte față de Napoli, care va juca acasă cu Torino. Orice pas greșit al napoletanilor le aduce titlul torinezilor din aceast weekend.
Serie A LIVE STREAM etapa a 36-a, Juventus – Bologna, Napoli – Torino. Deşi puternicul Koulibaly, stâlpul defensiv al lui Napoli, este suspendat după eliminarea de la Florenţa, Gazzetta dello Sport nu îl dă pe Vlad Chiricheş titular alături de Albiol, ci pe Max Tonelli. O victorie pentru Juve, aşteptată de toată lumea, coroborată cu un nou pas fals pentru Napoli ar însemna matematic al şaptelea scudetto consecutiv pentru torinezi.

Serie A LIVE STREAM etapa a 36-a. Lazio – Atalanta, examen greu pentru Ştefan Radu şi compania

Serie A LIVE STREAM etapa a 36-a, Juventus – Bologna, Napoli – Torino. În zona Champions League Roma e mare favorită la Cagliari, chiar dacă a trăit şocul unei eliminări datorate gravelor erori de arbitraj din semifinala retur cu Liverpool. Inter, care a pierdut mult teren după ce a fost învinsă acasă în ultimele cinci minute de Juventus, joacă la Udine şi poate câştiga, friulanii fiind umbra echipei din anii precedenţi. Lazio – Atalanta este capul de afiş al acestei zone, partidă foarte grea pentru echipa romană.

Serie A LIVE STREAM etapa a 36-a, Juventus – Bologna, Napoli – Torino. Jos, la retrogradare, SPAL Ferrara trebuie, în mod normal, să bată acasă o retrogradată matematic, Benevento. Meciul pe viaţă şi pe moarte este Chievo – Crotone, partidă în care ambele formaţii joacă pentru supravieţuire şi care se poate încheia în orice mod.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!