Fotbal intern

Programul etapei a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1. Când joacă FCSB, Dinamo, CFR Cluj şi U Craiova

05.08.2019 | 19:50
Programul etapei a 6a din Casa Pariurilor Liga 1 Cand joaca FCSB Dinamo CFR Cluj si U Craiova

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat luni programul etapei a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1. Primele două meciuri ale etapei se vor dispută vineri, 16 august, iar runda se va încheia luni, 19 august, când sunt programate tot două întâlniri.

Programul etapei a 6-a din Casa Pariurilor Liga 1. Nou-promovatele deschid runda

Conform programului publicat pe site-ul oficial al LPF, vineri se vor disputa două partide din Casa Pariurilor Liga 1. Nou-promovata Clinceni merge la Sibiu, pentru confruntarea cu Hermannstadt, programată la ora 17:00. Tot vineri va juca și Dinamo, în deplasare la Chindia Târgoviște, o altă echipă venită din eșalonul secund. Sâmbătă se joacă un singur meci. De la ora 21:00, Sepsi OSK primește vizita campioanei CFR Cluj.

Duminică, 18 august, sunt programate două meciuri în Casa Pariurilor Liga 1. De la ora 18:00, FC Botoșani va juca împotriva Universității Craiova, iar în meciul de seară, programat la ora 21:00, FCSB joacă la Pitești cu Poli Iași. Etapa a șasea din prima divizie se încheie luni, când se joacă Voluntari – Gaz Metan, la ora 18:00, iar ultimul meci al rundei se joacă la Giurgiu, unde Astra primește vizita Viitorului, într-un meci programat la ora 21:00. Toate meciurile etapei a șasea din Casa Pariurilor Liga 1 sunt transmise în direct la TV de posturile Digisport, Telekomsport și Looksport/Lookplus.

Viitorul Constanța va juca cu Astra Giurgiu în etapa a șasea din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă Foto: Sportpictures.eu
Viitorul Constanța va juca cu Astra Giurgiu în etapa a șasea din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă Foto: Sportpictures.eu

FCSB caută primul titlu după 5 ani cu un nou tehnician

FCSB deja a renunțat la antrenorul Bogdan Andone, care a fost instalat în funcție în vara acestui an. După cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Antonio Conceicao este cel care va conduce echipa în acest sezon, la finele căruia FCSB poate ajunge la 5 ani fără titlu în Casa Pariurilor Liga 1. Ultimul trofeu de campion a fost luat în 2015 când echipa a fost condusă de Costel Gâlcă.

FCSB este vicecampioana ultimelor 4 stagiuni din Casa Pariurilor Liga 1. Rând pe rând, echipa lui Gigi Becali a fost devansată de Astra Giurgiu, Viitorul și CFR Cluj, campioana din ultimele două stagiuni.