Fotbal intern

Programul etapei a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1! Când joacă FCSB, Dinamo, CFR Cluj și “U” Craiova

21.08.2019 | 15:46
Programul etapei a 8a din Casa Pariurilor Liga 1 Cand joaca FCSB Dinamo CFR Cluj si U Craiova

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a 8-a din Casa Pariurilog Liga 1. Primele două meciuri ale rundei sunt programate vineri, 30 august, iar ultima înfruntare se dispută luni.

Programul etapei a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1

LPF a anunțat programul etapei a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1. Runda debutează vineri, 30 august, când sunt programate două întâlniri, FC Botoșani – Academica Clinceni, ora 18:00 și FC Voluntari – U Craiova, de la ora 21:00. Etapa se va încheia luni, când este programat un singur meci, Sepsi Sfântul Gheorghe – Dinamo. Cele mai atractive înfrunătări ale etapei par a fi Astra – CFR Cluj, care se joacă sâmbătă, 31 august, de la ora 21:00 și Viitorul – FCSB, programat duminică de la aceeași oră.

Pe lângă jocul Astra – CFR, sâmbătă se joacă un meci după-amiază, de la ora 15:30, când Poli Iași merge în deplasare la Mediaș. Duminică, înainte de Viitorul – FCSB, este programat de la ora 18:00 Hermannstadt – Chindia Târgoviște.

Vineri, 30 august:

  • FC Botoșani – Academica Clinceni, ora 18:00
  • FC Voluntari – Universitatea Craiova, ora 21:00

Sâmbătă, 31 august:

  • Gaz Metan Mediaș – Politehnica Iași, ora 15:30
  • Astra Giurgiu – CFR Cluj, ora 21:00

Duminică, 1 septembrie:

  • Hermannstadt – Chindia Târgoviște, ora 18:00
  • FCSB – Viitorul, ora 21:00

Luni, 2 septembrie: 

  • Sepsi Sf Gheorghe – Dinamo, ora 21:00
CFR va juca cu Astra după returul cu Slavia. Sursă Foto: Sportpictures.eu
CFR va juca cu Astra după returul cu Slavia. Sursă Foto: Sportpictures.eu

Primul meci pentru CFR Cluj după dubla cu Slavia

Meciul pe care CFR Cluj îl dispută cu Astra Giurgiu în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1, programat sâmbătă, de la ora 21:00, va fi prima confruntare pe care clujenii o dispută după returul cu Slavia Praga din play-off-ul Ligii Campionilor.

După 0-1 pe “Dr Constantin Rădulescu”, CFR va merge în Cehia pentru partida retur jucată împotriva Slaviei. A doua manșă este programată miercuri, 28 august, de la ora 22:00. Formația la care joacă Nicolae Stanciu și Alexandru Băluță pornește ca favorită pentru meciul retur, dar jocul arătat de elevii lui Dan Petrescu în a doua repriză a primei manșe, când Mario Rondon a lovit bara, iar Billel Omrani a ratat o lovitură de la 11 metri, oferă speranțe în privința unei calificări în grupele Champions League.