Fotbal intern

Programul etapei a IX-a a Ligii 1 Betano! Când se joacă U Craiova – Viitorul și FCSB – Dunărea Călărași

07.09.2018 | 17:07
Programul etapei a IXa a Ligii 1 Betano Cand se joaca U Craiova  Viitorul si FCSB  Dunarea Calarasi

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, vineri, programul etapei a IX-a a Ligii 1 Betano. Meciurile din această rundă vor avea loc în perioada 21-24 septembrie, iar cele mai interesante jocuri sunt Universitatea Craiova – FC Viitorul și FCSB – Dunărea Călărași.

După un început de sezon mai ezitant, oltenii par a-și revenit și se gândesc din nou la titlu în Liga 1 Betano. Cu două victorii extrem de concludente în ultimele meciuri: 5-1 la Voluntari și 3-0 cu Dinamo București, elevii lui Devis Mangia vor să continue parcursul bun, dar vor avea în față un adversar extrem de incomod, care în runda precedentă s-a impus chiar pe terenul campioanei CFR Cluj.

Programul etapei a IX-a a Ligii 1 Betano. CFR Cluj merge pe terenul nou promovatei FC Hermannstadt

FCSB se află pe prima poziție în clasament și pare a avea un meci mai ușor în această rundă, acasă cu nou promovata Dunărea Călărași. Oaspeții par victime sigure, dar elevii lui Dan Alexa au produs deja câteva surprize în acest sezon și au acumulat nouă puncte în șapte etape.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a IX-a a Ligii 1 Betano
Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a IX-a a Ligii 1 Betano

Conform programului etapei a noua, CFR Cluj, se va deplasa pe terenul nou promovatei FC Hermannstadt. Un alt meci extrem de interesant va avea loc la Iași, acolo unde FC Politehnica va primi vizita celor de la Dinamo București, într-un duel care amintește de bătălia dusă de cele două formații în sezonul precedent pentru ultimul loc din play-off. Atunci, moldovenii au fost cei care au avut câștig de cauză.

Astra – Gaz Metan încheie etapa a IX-a a Ligii 1 Betano

Etapa va fi deschisă de întâlnirea dintre formațiile Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Voluntari. Gazdele sunt favorite certe, mai ales că în acest moment se află surprinzător pe loc de play-off, în timp ce ilfovenii sunt pe ultima poziție în clasament, nereușind să adune decât două puncte în șapte etape. Runda se va încheia luni, 24 septembrie, cu partida dintre echipele Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș. Ambele formații se află pe loc de play-off în acest moment și speră să rămână acolo cât mai mult timp posibil. Această întâlnire reprezintă primul meci pentru Gheorghe Mulțescu la Astra pe terenul de la Giurgiu. Tehnicianul va debuta pe banca fostei campioane în etapa a opta la partida din deplasare cu Dinamo București.

Programul complet al etapei a IX-a a Ligii 1 Betano, care a fost anunţat, vineri, de Liga Profesionistă de Fotbal, este următorul:

Vineri, 21 septembrie

Ora 18.00 Sepsi  Sfântu Gheorghe – FC Voluntari

Ora 21.00 FC Politehnica Iaşi – Dinamo București

Sâmbătă, 22 septembrie

Ora 15.00 FC Hermannstadt – CFR Cluj

Ora 18.00 FC Botoşani – Concordia Chijana

Ora 21.00 Universitatea Craiova – FC Viitorul

Duminică, 23 septembrie

Ora 21.00 FCSB – Dunărea Călăraşi

Luni, 24 septembrie

Ora 21.00 Astra Giurgiu  – Gaz  Metan Mediaş.

Toate partidele vor fi transmise în direct de posturile Look TV, Look Plus, Digisport şi Telekom Sport.