Fotbal intern

Programul FCSB în cantonamentul din iarna 2019! Echipa lui Teja are 3 amicale

04.01.2019 | 17:04
Programul FCSB in cantonamentul din iarna 2019 Echipa lui Teja are 3 amicale

Echipa FCSB și-a stabilit toate datele pentru cantonamentul din iarna 2019, care se va desfășura în Spania. Vicecampioana Ligii 1 Betano se va reuni în data de 8 ianuarie 2019, atunci când este programată vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă.

După două zile în care se vor pregăti în Capitală, elevii lui Mihai Teja vor pleca în Peninsula Iberică în data de 10 ianuarie și se vor caza la Hotelul Melia Marbella Banus. Cantonamentul spaniol se va încheia în 24 ianuarie, cu o săptămână înaintea redebutului în Liga 1 Betano, care va avea loc în 2 februarie împotriva echipei Dunărea Călărași.

Programul FCSB în cantonamentul din iarna 2019

În stagiul de pregătire din Spania, ”roș-albaștrii” vor juca și trei meciuri amicale. Programul cantonamentului pe care FCSB îl va face în iarna 2019 este următorul:

  • 17 ianuarie – FCSB – FC Lucerna (Elveția)
  • 20 ianuarie – FCSB – Shanghai Greenland Shenhua FC (China)
  • 23 ianuarie – FCSB – Dinamo Kiev (Ucraina).

    Așa arată programul meciurilor amicale pe care le va disputa FCSB în cantonamentul din Spania
    Așa arată programul meciurilor amicale pe care le va disputa FCSB în cantonamentul din Spania

Astfel, debutul lui Mihai Teja pe banca tehnică a FCSB-ului va fi în compania formației FC Lucerna, ocupanta locului 5 în campionatul Elveției. Pentru ”roș-albaștri” va urma întâlnirea cu echipa chineză Shanghai Greenland Shenhua FC, care a terminat sezonul pe poziția a șaptea. Asiaticii sunt pregătiți de spaniolul Quique Sanchez Flores, iar în lot au nume extrem de importante precum senegalezul Demba Ba, columbienii Fredy Guarin și Giovanni Moreno sau paraguayanul Oscar Romero. Cantonamentul vicecampioanei Ligii 1 Betano se va încheia cu un amical de lux împotriva formației Dinamo Kiev, ocupanta locului doi în campionatul Ucrainei.

FCSB a mai anunțat că orele și locațiile în care vor fi disputate partidele amicale urmează să fie stabilite ulterior, dar a precizat că vor fi transmise în direct pe pagina de YouTube a clubului.

Tags: