Sport

Programul FCSB pentru meciul din Cupa României! Echipa va sta la 80 de kilometri de Hunedoara

FCSB întâlnește CS Hunedoara în 16-imile de finală ale Cupei României, iar FANATIK a aflat programul echipei lui Edi Iordănescu.
21.09.2021 | 17:37
Programul FCSB pentru meciul din Cupa Romaniei Echipa va sta la 80 de kilometri de Hunedoara
ADVERTISEMENT

Întâlnirea dintre cele două formații este programată miercuri, 22 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul ”Michael Klein” din Hunedoara.

Oficialii clubului din Liga 3 au decis să oprească vânzarea biletelor din cauza creșterii numărului de infectări cu Covid-19 din zonă, astfel că la meci nu vor putea intra decât cei care și-au procurat deja tichet.

ADVERTISEMENT

Cum arată programul FCSB-ului pentru partida din Cupa României

FANATIK a aflat programul pe care oficialii FCSB l-au stabilit pentru partida cu CS Hunedoara, din 16-imile de finală ale Cupei României. Jucătorii lui Edi Iordănescu vor face prima parte a deplasării cu avionul, până la Sibiu.

Vicecampioana României va sta în noaptea de marți spre miercuri la Alba Iulia, oraș aflat la aproximativ 80 de kilometri de Hunedoara, locul unde va avea loc întâlnirea din Cupa României.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care FCSB va întâlni Academica Clinceni pe Arena Națională, sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a 10-a din Liga 1, FANATIK a aflat întoarcerea de la Hunedoara este programată imediat după joc, tot cu avionul.

Cum se poate intra pe stadion

La partida CS Hunedoara – FCSB nu vor fi decât aproximativ 6.000 de spectatori, după ce gazdele au decis să nu primească mai mult de 50% din capacitatea stadionului, după ce rata de incidență a depășit 2 la mia de locuitori.

ADVERTISEMENT

Fanii care şi-au cumpărat bilete, se vor putea prezenta la stadion, cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Au acces persoanele vaccinate cu schema completă, persoanele care prezintă dovada certificată a faptului că au trecut prin boală în ultimele 180 de zile.

De asemenea, pe stadion pot intra persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore în prealabil, sau ale unui test antigen efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de startul evenimentului.

ADVERTISEMENT

Vali Crețu a făcut valuri la Craiova

FCSB se află într-o revenire de formă după ce pe banca tehnică a ajuns Edi Iordănescu. Vicecampioana României a spulberat-o pe rivala Dinamo București, scor 6-0, iar runda precedentă a câștigat pe terenul celor de la FC U Craiova cu 1-0.

Golul din meciul cu oltenii a fost înscris de Claudiu Keșeru dintr-un penalty scos de Valentin Crețu după un duel cu Bradley Diallo. La finalul jocului, fundașul FCSB-ului a dat o declarație total neașteptată în care spunea că a fost ”mai șmecher” decât adversarul său.

MM Stoica nu a ezitat să-l apostrofeze pe Crețu pentru declarația referitoare la penalty-ul din meciul cu FC U Craiova și a menționat că  l-a luat durerea de cap când a auzit ce a spus fundașul dreapta al FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru CS Hunedoara – FCSB: 2,10 este cota pentru „total goluri: 3-4”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT