Fotbal intern

Programul FCSB-ului din 2020! Elevii lui Bogdan Vintilă se reunesc pe 7 ianuarie și vor juca 4 amicale în Spania. S-au stabilit datele meciurilor

30.12.2019 | 14:55
Programul FCSBului din 2020 Elevii lui Bogdan Vintila se reunesc pe 7 ianuarie si vor juca 4 amicale in Spania Sau stabilit datele meciurilor
Florin Tănase, Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Harlem Gnohere la un antrenament susținut la baza din Berceni. Programul FCSB-ului din 2020. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ultima etapă din 2019 s-a încheiat pe 22 decembrie, iar jucătorii lui Bogdan Argeș Vintilă au intra într-o scurtă vacanță după victoria obținută pe teren propriu în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3.05 este cota pentru o victorie a roș-albaștilor. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

UPDATE, 30 decembrie 2019, ora 14:56. FCSB a anunţat datele meciurilor amicale pe care echipa la va disputa în cantonamentul din Spania. “Roş-albaştrii” vor avea patru meciuri de pregătire cu: Basel, Karlsruhe, Basel şi Jeonbuk Hyundai Motors. Meciurile vor putea fi urmărite pe canalul de Youtube al FCSB. 

16 ianuarie – FCSB – FC Basel – 11:00 (12:00 ora României) – Marbella Football Center
18 ianuarie – FCSB – Karlsruher SC – 15:00 (16:00 ora României) – Centro Deportivo Arroyo Enmedio, Estepona
20 ianuarie – FCSB – FC Lokomotiv Moscova – 16:00 (17:00 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus
22 ianuarie – FCSB – Jeonbuk Hyundai FC – 16:00 (17:00 ora României) – Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus

ADVERTISEMENT

#FCSB #cantonament #Spania #Marbella #amicale ⚽️?❤️Patru amicale în turneul de iarnă!Lotul FCSB va reveni din…

Gepostet von FCSB am Montag, 30. Dezember 2019


Programul FCSB-ului din 2020

Jucătorii vicecampioanei României nu vor avea parte de o vacanță foarte lungă, iar FANATIK a aflat programul complet al FCSB-ului de la începutul anului 2020. Bogdan Argeș Vintilă a decis ca roș-albaștrii se se reunească pe 7 ianuarie, atunci când vor efectua și vizita medicală.

Fotbaliștii de la FCSB se vor antrena la baza sportivă din Berceni până pe 10 ianuarie, urmând ca ziua următoare să plece spre Spania, în paradisul de la Marbella, acolo unde vor fi cazați la Melia Marbella Banus, hotel situat la doar 100 de metri de Marea Mediterană.

ADVERTISEMENT

Patru meciuri amicale pentru FCSB în Spania

Vicecampioana României va juca și patru meciuri amicale în stagiul de pregătire de la Marbella. Oficialii FCSB-ului au ajuns la un acord pentru ca elevii lui Bogdan Argeș Vintilă să se dueleze cu Lokomotiv Moscova, Karlsruhe, Basel și campioana Coreei de Sud.

Meciurile amicale pe care FCSB le va juca în stagiul de pregătire din Spania:

  • FCSB – Lokomotiv Moscova (Rusia)
  • FCSB – Karlsruhe (Germania)
  • FCSB – Basel (Elveția)
  • FCSB – Jeonbuk Hyundai Motors (Coreea de Sud)

Condiții de lux pentru FCSB

FANATIK v-a prezentat la începutul lunii decembrie mai multe detalii despre locul unde se vor pregăti jucătorii de la FCSB în Marbella. Aceștia vor fi cazați la Melia Marbella Banus, un hotel situat la 100 de metri de Marea Mediterană, iar Gigi Becali trebuie să scoată o avere din buzunar pentru a-și răsfăța fotbaliștii.

ADVERTISEMENT

O cameră dublă la Melia Marbella Banus, în perioada 11 – 23 ianuarie 2019, variază între 8.150 de lei și 18.400 de lei. Mai mult, jucătorii de la FCSB vor avea parte de un centru SPA de ultimă generație și se pot relaxa la terasa în formă de stea a hotelului. VEZI AICI IMAGINI!

FCSB e la cinci puncte de locul 1 și are un meci în minus

FCSB a încheiat anul 2019 pe locul 3 în clasament, cu 39 de puncte, la cinci distanță de liderul CFR Cluj și la 1 în spatele Astrei Giurgiu, dar vicecanpioana are un meci în minus față de cele două rivale din campionat. Fromația roș-albastră are 12 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri în cele 21 de meciuri jucate până în prezent.

Primul meci oficial al FCSB-ului din 2020 va avea loc pe 2 februarie 2020, atunci când roș-albaștrii vor juca pe terenul celor de la CFR Cluj, de la ora 20.00. Pe 6 februarie se va disputa partida restantă cu FC Voluntari, de la ora 20.00.

ADVERTISEMENT