News

Programul Litoralul pentru toți îi va bucura pe românii care vor concediu la mare. Cât va costa o noapte de cazare

Programul ”Litoralul pentru toți” va începe în curând și îi va bucura pe românii care nu și-au luat încă un concediu la mare. Scad semnificativ prețurile cazărilor.
20.08.2022 | 18:05
Programul Litoralul pentru toti ii va bucura pe romanii care vor concediu la mare Cat va costa o noapte de cazare
Cazări mai ieftine pe litoral. Sursa foto: Digi 24
ADVERTISEMENT

Hotelurile de la mare vor avea prețuri mai mici pentru cazare. În curând va începe programul ”Litoralul pentru toți” care va permite o reducere.

Cazări cu prețuri mai mici pe litoral. Cât ar putea ajunge o noapte

Pe data de 28 august se va da startul programului care îi va bucura pe românii ce nu au avut încă parte de un concediu la mare. Tarifele vor fi și cu 75% mai mici decât cele din vârf de sezon.

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca o noapte de cazare să coste chiar și 70 de lei, potrivit Observator. De asemenea, la un hotel de 4 stele la care până acum se plăteau 200 de lei, se va achita 150 lei.

50 de hoteluri s-au încris până în momentul de față în programul ”Litoralul pentru toți”, iar reprezentații lor se vor adapta cerințelor. Este de așteptat ca până pe 28 august numărul hotelurilor să ajungă la 100.

ADVERTISEMENT

”În ciuda scurtării vacanței de vară a elevilor și a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, “Litoralul pentru Toți” este un program așteptat și dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanță în plin sezon, cât și de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral.

Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă și îi îndemn pe turiști să rezerve în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Prețurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinațiile concurente, iar vremea se anunță a fi însorită și călduroasă toată luna septembrie”, a transmis Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Voucherele de vacanță se vor putea folosi în programul ”Litoralul pentru toți”

Voucherele de vacanță vor putea fi utilizate în programul ”Litoralul pentru toți”. Rezervările se vor putea face prin intermediul agențiilor de turism, telefonic sau direct la hotel.

ADVERTISEMENT

Totul se întâmplă în contextul în care prețurile de pe litoral au început să se micșoreze din 15 august, iar numărul de turiști veniți să se bucure de mare s-a mărit.

Programul ”Litoralul pentru toți” s-a mai desfășurat în luna mai. Prin intermediul lui s-au putut face cazări care porneau de la prețul de 35 lei pe noapte.

ADVERTISEMENT