Fotbal intern

Când se joacă AS Roma – CFR Cluj în etapa a treia din Europa League. Clasamentul Grupei A

29.10.2020 | 23:51
Cand se joaca AS Roma  CFR Cluj in etapa a treia din Europa League Clasamentul Grupei A
ADVERTISEMENT

FANATIK îţi prezintă programul complet al lui CFR Cluj în grupele Europa League. Pentru campioana României urmează deplasarea de pe terenul lui AS Roma.

UPDATE, 29 octombrie, ora 23:53 / CFR Cluj a obţinut o remiză cu Young Boys Berna, scor 1-1, şi este neînvinsă în Grupa A. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează meciul cu AS Roma, de pe “Olimpico”, programat să se dispute joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55. În celălalt meci al grupei, AS Roma a terminat la egalitate partida cu ŢSKA Sofia, scor 0-0.

ADVERTISEMENT


UPDATE 22 octombrie, ora 21:55 / CFR Cluj a câștigat cu 2-0 pe terenul lui ȚSKA Sofia în primul meci din sezonul 2020/2021 al grupelor Europa League, în timp ce AS Roma s-a impus la Berna, în fața lui Young Boys, cu scorul de 2-1.

În etapa a doua, CFR Cluj va juca împotriva lui Young Boys, partida fiind programată să se dispute joia viitoare, pe 29 octombrie la Cluj. Meciul va avea loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, începând cu ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Tot în cadrul aceleiași etape, AS Roma va evolua pe Olimpico contra celor de la ȚSKA Sofia. Și această confruntare va fi tot joi, 29 octombrie, și tot de la ora 22:00.


Vineri am aflat care va fi programul lui CFR Cluj în grupele Europa league. Elevii lui Dan Petrescu și-au aflat astăzi adversarii din grupele competiției.

ADVERTISEMENT

Ardelenii vor face parte din grupa A alături de AS Roma, Young Boys și ȚSKA Sofia, după ce a venit din urna a treia valorică.

Grupa se anunță una echilibrată, iar la prima analiză, CFR Cluj are șanse cel puțin la fel de mari ca anul trecut să se califice în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

Programul CFR-ului în Europa League. Când joacă ardelenii primul meci.

Primele trei partide ale ceferiștilor se vor desfășura în săptămâni consecutive, pe 22 octombrie, 29 octombrie și 5 noiembrie.

22 octombrie: ŢSKA Sofia – CFR Cluj (ora 19:55)

29 octombrie: CFR Cluj – Young Boys Berna (ora 22:00)

5 noiembrie: AS Roma – CFR Cluj (ora 19:55)

Celelalte meciuri din grupe vor avea loc pe 26 noiembrie, 3 decembrie și 10 decembrie, urmând ca pe 14 decembrie să fie tragerea la sorți pentru fazele eliminatorii ale competiției.

26 noiembrie: CFR Cluj – AS Roma (ora 22:00)

3 decembrie: CFR Cluj – ŢSKA Sofia (ora 22:00)

10 decembrie: Young Boys Berna – CFR Cluj (ora 19:55)

Grupa A desemnată de către fani drept una dintre cele mai grele.

Într-un sondaj online propus de UEFA, 32% dintre fani au decis că grupa H este cea mai echilibrată. Celtic, Sparta Praga, AC Milan și Lille vor concura pentru cele două locuri din șaisprezecimi.

Conform aceluiași sondaj, 20% dintre fani spun că grupa A în care va evolua și campioana en-titre a României este cea mai grea. Niciuna dintre celelalte grupe nu a mai cumulat peste 10% dintre părerile persoanelor.

ADVERTISEMENT