Sporturi

Programul meciurilor de vineri, 5 iulie, la Wimbledon 2019. La ce oră joacă Novak Djokovic, Caroline Wozniacki, Horia Tecău la dublu masculin și Andy Murray/Serena Williams la dublu mixt

04.07.2019 | 19:55
Programul meciurilor de vineri 5 iulie la Wimbledon 2019 La ce ora joaca Novak Djokovic Caroline Wozniacki Horia Tecau la dublu masculin si Andy MurraySerena Williams la dublu mixt

Începând cu ziua de vineri, 5 iulie, la turneul de Grand Slam se intră în faza turului trei în probele de simplu și a turului doi la dublu. În plus începe și competiția de dublu mixt. Dintre sportivii români vom avea pe teren pe Simona Halep în compania bielorusei Viktoria Azarenka, al doilea meci de pe terenul central și pe Horia Tecău la dublu masculin.

Program Wimbledon vineri, 5 iulie. La ce orå joacå Novak Djokovic şi Horia Tecău

Este prima zi a turului trei la simplu, pentru că a doua rundă din cele 16 meciuri este programată sâmbătă. Dintre numele mari de pe tabloul masculinîl vom vedea la lucru pe liderul mondial Novak Djokovic, acesta urmând a evolua în compania polonezului Hubert Hurkacz, numărul 47 mondial, care cu siguranță nu se va preda ușor, fiind un jucător cu lovituri puternice și serviciu de calitate.

Program Wimbledon vineri 5 iulie

În turneul feminin, în afară de partida Simona Halep – Viktoria Azarenka, se remarcă meciurile Karolina Pliskova – Su Wei Hsieh, un joc foarte greu pentru cehoaică și Karoline Wozniacki – Shuai Zheng, numărul 48 mondial. Tot la feminin e deja așteptată cu mare interes, de unde  plasarea meciului pe terenul Central, a puștoaicei americance Cori Gauff, care deja a făcut două victime, Venus Williams și Magdalena Rîbarikova.

Program Wimbledon vineri 5 iulie. Horia Tecău şi Julien Rojer au şanse mari să urce în turul trei la dublu masculin

Fetele noastre nu au meciuri vineri, 5 iulie

În competiția de dublu masculin sunt șanse foarte mari ca dublul Horia Tecău / Julien Rojer să avanseze în turul trei, pentru că va avea ca adversar tandemul francez Fabrice Martin/Hugo Nys. La dublu feminin nu avem nici o reprezentantă în această zi, în concurs fiind în continuare perechile Monica Niculescu/Irina Begu, iar Sorana Cârstea joacă alături de Galina Voskobaeva.

Program Wimbledon vineri 5 iulie

Începe şi turneul de dublu mixt, iar cel mai aşteptat meci este cel în care vor evolua scoţianul Andy Murray alături de Serena Williams, întâlnind perechea Mies şi Guarachi. Andy Murray a jucat şi joi, alături de francezul Herbert în proba de dublu masculin şi a câştigat cu 3-1 în faţa lui Marius Copil şi a altui francez, Humbert.

Programul celor mai interesante meciuri de vineri, 5 iulie, la Wimbledon 2019

  • ora 13:00 Kevin Anderson – Guido Pella: teren Central
  • ora 13:00 Karolina Pliskova – Su Wei Hsieh: teren Central
  • ora 13:00 Caroline Wozniacki – Shuai Zheng: teren 1
  • ora 13:00 Elina Svitolina .- Maria Sakkari: teren 2
  • ora 13:00 Horia Tecău/Julien Rojer – Fabian Martin/Hugo Nys: teren 10
  • ora 13:00 Reilly Opelka – Milan Raonic: teren 12
  • ora 14:30 Novak Djokovic – Hubert Hurkacz: teren 1
  • ora 14:30 Karen Khachanov – Roberto Bautista Agut: teren 2