Fotbal international

Programul meciurilor din Champions League. Când se joacă Barcelona – Tottenham, Real Madrid – Roma, Manchester United – Juventus, PSG – Liverpool

31.08.2018 | 02:19
Programul meciurilor din Champions League. Când se joacă Barcelona - Tottenham, Real Madrid - Roma, Manchester United - Juventus, PSG - Liverpool
Programul meciurilor din Champions League. Când se joacă Barcelona – Tottenham, Real Madrid – Roma, Manchester United – Juvenuts, PSG – Liverpool. Tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor Ligii Campionilor a programat câteva partide extrem de importante între cele mai importante formaţii din fotbalul european.
Încă din faza grupelor vom avea dueluri spectaculoase între formaţiile din Premier League, LA Liga sau Ligue 1 pentru un loc în primăvara europeană. Cluburile cu o tradiţie în ultimii ani în Liga Campionilor au beneficiat de statutul de cap de serie, în timp ce formaţii precum Tottenham, Liverpool sau Manchester United, toate trei cu prezenţe oscilante în cupele europene au fost repartizate în urna a doua sau a 3-a.

Programul meciurilor din Champions League. Real Madrid – AS Roma, primul şoc din grupe

Cele două formaţii se întâlnesc în prima etapă a fazei grupelor, pe 19 septembrie, într-o partidă care se va disputa de la ora 22:00 pe Santiago Bernabeu. Real Madrid şi AS Roma s-au aflat în ultimul sezon în semifinalele Ligii Campionilor, iar partida din capitala Spaniei se anunţă una extrem de spectaculoasă. Formaţia antrenată de Julen Lopetegui a reuşit să câştige marele trofeu în sezonul trecut d upă o finală în care a învins pe Liverpool cu 3-1. Englezii au trecut în penultimul act al întrecerii de formaţia italiană după o dublă manşă care s-a încheiat cu scorul general de 7-6 pentru britanici.

Manchester United – Juventus. Cristiano Ronaldo revine pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo a semnat în această vară cu multipla campioană din Serie A şi va avea ocazia să joace din nou pe Old Trafford în duelul dintre Manchester United şi Juventus. Partida va avea loc în etapa a 3-a din Grupa H, fiind programată pe 23 octombrie, de la ora 22:00. Cele două formaţii fac parte dintre-o grupă complicată cu Valencia şi Young Boys Berna. Starul portughez revine astfel din nou pe arena pe care a devenit cu adevărat un star al fotbalului mondial şi va avea parte cu siguranţă de o primire călduroasă din partea fanilor care vor umple cu siguranţă arena Old Trafford.
Ronaldo se întoarce pe Old Trafford în Manchester United - Juventus
Programul meciurilor din Champions League. Când se joacă Barcelona – Tottenham, Real Madrid – Roma, Manchester United – Juventus, PSG – Liverpool. Ronaldo revine pe Old Trafford

Barcelona – Tottenham, în etapa a 6-a din Champions League

Formaţia antrenată de Mauricio Pochettino se va deplasa pe legendarul Camp Nou în ultima etapă din Grupa B a Ligii Campionilor. Englezii au parte de un nou adversar dificil în grupe după anul trecut au întâlnit Borussia Dortmund şi Real Madrid în runda inaugurală. Barcelona – Tottenham se joacă pe 11 decembrie, de la ora 22:00 şi ar putea să fie meciul care decide ocupanta primului loc într-o grupă din care mai fac parte olandezii de la PSV Eindhoven şi Inter Milano.

PSG – Liverpool, în etapa a 5-a

Finalista din ultimul sezon din Liga Campionilor se va deplasa pe 28 noiembrie pe terenul campioanei Franţei din ultimul sezon. Mbappe, Cavani şi Neymar vor da piept cu tripleta formată din Sadio Mane, Roberto Firmino şi Mohamed Salah, într-un meci care se va juca de la ora 22:00 în cadrul C. Cele două formaţii fac parte dintr-o grupă cu Napoli şi Steaua Roşie Belgrad, ultima fiind o participantă în premieră în Liga Campionilor după schimbarea denumirii competiţiei.
Tags: