Fotbal intern

Programul meciurilor României! Ce partide mai dispută “tricolorii” în grupa de calificare la EURO

05.09.2019 | 23:40
Programul meciurilor Romaniei Ce partide mai disputa tricolorii in grupa de calificare la EURO

După jocul cu Spania, din etapa a cincea a grupei F din cadrul preliminariilor de calificare la EURO 2020, România mai are de disputat ultimele 5 confruntări, decisive pentru obținerea biletelor la turneul final. Primul este programat duminică, împotriva Maltei, la Ploiești, alte două se joacă în octombrie, cu Insulele Feroe și Norvegia, iar ultimele înfruntări se vor disputa în luna noiembrie, cu Suedia și Spania.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,04 este cota pentru un succes al României în meciul cu Malta. Vezi toate cotele AICI

Programul meciurilor României în grupa de calificare la EURO

România este în fața ultimelor 5 partide din grupa F a preliminariilor pentru calificarea la EURO 2020. Primul joc este programat la Ploiești, pe 8 septembrie. După meciul din etapa a 6-a, prima reprezentativă ia o pauză de o lună, până în octombrie, când va întâlni Insulele Feroe, pe 12, și Norvegia, 3 zile mai târziu.

Ultimele două jocuri din grupă sunt programate în noiembrie, când România va juca returul cu principala contracandidată la locul 2, Suedia. Meciul cu nordicii se va juca pe 15, iar 3 zile mai târziu formația lui Cosmin Contra va întâlni prima reprezentativă a Spaniei.

  • România – Malta, 8 septembrie, ora 19:00
  • Insulele Feroe – România, 12 octombrie, ora 19:00
  • România – Norvegia, 15 octombrie, ora 21:45
  • România – Suedia, 15 noiembrie, ora 21:45
  • Spania – România, 18 noiembrie, ora 21:45
România a jucat cu Spania meciul din etapa a cincea a grupei F. Sursă Foto: Sportpictures
România a jucat cu Spania meciul din etapa a cincea a grupei F. Sursă Foto: Sportpictures

România, șansa a treia pentru calificare

După înfrângerea din meciul cu Spania, coroborată cu succesul Suediei din meciul cu Insulele Feroe, România pare că are șansa a treia pentru a obține biletele de calificare la EURO 2020, turneu în cadrul căruia Arena Naționala vă găzdui 4 meciuri: 3 din faza grupelor și o optime de finală.

La jumătatea calificărilor, România ocupă locul 4 în grupă, după Spania, cu 15 puncte, Suedia, 10, și Norvegia, cu 8 puncte. Jocurile cu echipele din peninsula scandinavă par a fi decisive pentru obținerea biletelor la EURO, iar tricolorii au avantajul de ajuca ambele meciuri pe teren propriu.

  • 7 puncte are România după 5 jocuri