Fotbal international

Toate informațiile despre optimile Campionatului Mondial 2022! Alertă la naționala Franței. Kylian Mbappe e accidentat și a ratat ultimul antrenament

S-a stabilit programul complet al optimilor de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Vezi când joacă Argentina, Brazilia, Anglia, Spania sau Franța.
07.12.2022 | 11:03
Toate informatiile despre optimile Campionatului Mondial 2022 Alerta la nationala Frantei Kylian Mbappe e accidentat si a ratat ultimul antrenament
Superstarul Franței, Kylian Mbappe, îi dă mari emoții selecționerului Didier Deschamps, după ce a ratat ultimul antrenament din cauza unei accidentări la gleznă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT
07-12-2022
09:17

Mbappe îi dă bătăi de cap lui Deschamps

Superstarul Franței, Kylian Mbappe, îi dă mari emoții selecționerului Didier Deschamps, după ce a ratat ultimul antrenament din cauza unei accidentări la gleznă.

Conform The Sun, atacantul s-a pregătit separat în sala de recuperare după ce a resimțit dureri la gleznă, dar absența sa a stârnit temeri în cantonamentul francez că ar putea rata meciul din sferturile Cupei Mondiale împotriva Angliei, programat sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 21.00.

”Kylian este, evident, cel mai bun atacant cu care am jucat în toată cariera mea. Este un jucător uimitor și lucrul înfricoșător este că este încă tânăr și își va îmbunătăți calitățile.

Încă nu am văzut ce e mai bun din el și sper că va veni curând pentru că știm că va doborî toate recordurile. Încă de la începutul acestei competiții a fost crucial pentru noi, foarte decisiv și competitiv. El este de necrezut”, a declarat Olivier Giroud despre partenerul său din atac.

06-12-2022
20:42

Recordul stabilit de Pepe după golul din Portugalia - Elveția

Pepe a marcat golul doi pentru Portugalia în meciul cu Elveția din optimile de finală ale Cupei Mondiale. Fundașul lusitan a înscris în minutul 33 când l-a învins pe Yan Sommer cu o lovitură de cap în urma centrării venite de la Bruno Fernandes. 

Astfel, fotbalistul lui Porto a devenit la 39 de ani și 283 de zile cel mai în vârstă marcator în fazele eliminatorii din istoria Cupei Mondiale. Pepe l-a depășit pe camerunezul Robert Milla, care înscria la vârsta de 38 de ani împotriva României la Cupa Mondială din 1990. 

06-12-2022
15:01

Louis van Gaal, mesaje acide la adresa Braziliei și Argentinei înaintea meciului din sferturi

Olanda o va înfrunta pe Argentina în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, vineri 9 decembrie, ora 21:00. Dacă va trece de selecționata lui Lionel Scaloni, „Portocala Mecanică” va da piept în semifinale cu câștigătoarea meciului Brazilia – Croația. 

Louis van Gaal este cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume. Cel mai în vârstă selecționer de la Cupa Mondială din Qatar nu este impresionat de jocul arătat de Brazilia și Argentina. Antrenorul olandez l-a lăudat pe Messi, dar în aceeași măsură, a declarat că superstarul argentinian ar putea fi veriga slabă de pe teren. 

„Este într-adevăr cel mai periculos jucător care creează cele mai multe oportunități și pe care le face el însuși. Dar, pe de altă parte, nu se joacă prea mult când adversarul are posesia mingii. Tot acolo ne stau șansele”, a declarat Louis van Gaal, citat de Daily Mail

Louis van Gaal a vorbit și despre Brazilia, cealaltă echipă favorită de pe partea de tablou a olandezilor. Selecționerul Olandei nu a fost impresionat de jocul sud-americanilor împotriva Coreei de Sud. 

„I-am văzut, e doar o echipă de contraatac. Am citit în presa olandeză că prestația Braziliei a fost strălucitoare, dar este doar o echipă de contraatac”, a mai spus Louis van Gaal. 

06-12-2022
13:02

Luis Enrique este decis 100%: va dona toți banii încasați din streaming pe perioada Cupei Mondiale

Luis Enrique este unul dintre tehnicienii care sunt atenți la tendințe și a devenit streamer pe Twitch chiar în timpul Cupei Mondiale. Înscriindu-se astfel în rândul tehnicienilor care au fost cuceriți de acest trend, subiect abordat și de Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Sesiunile live ale lui Enrique au atras o mulțime de abonați, iar câștigurile nu lipsesc. Selecționerul Spaniei spune însă că nu va opri nici măcar un cent din încasări.

”Tot ce obțin din abonamente, dar nu numai, toți acești bani vor fi trimiși unui ONG. Mai exact, am decis să mă alătur unei campanii inițiate de Fundacion Villavecchia, care este o organizație care ajută copiii cu probleme oncologice.

Există câteva proiecte, și cu siguranță acolo vor fi trimiși banii. Vă voi informa mai târziu”, a spus Enrique în ultima ediție live.

Desigur, alegerea sa nu este una întâmplătoare. În 2019, și-a pierdut fiica de nouă ani, Xana, din cauza cancerului osos.

06-12-2022
07:27

Olandezii s-au relaxat pe mare înainte de startul pregătirilor pentru confruntarea cu Argentina

Dacă până acum ritmul a fost unul infernal la Cupa Mondială, înaintea sferturilor de finală echipele își pot permite și momente de relaxare.

Este și cazul Olandei, care, după ce a trecut de SUA, va da piept cu Argentina lui Leo Messi, vineri. Iar stafful le-a pregătit jucătorilor o surpriză. O ieșire pe mare, cu yachtul, dar și cu plăcile pentru SUP, pentru a-și încărca bateriile înaintea sesiunilor de antrenamente premergătoare meciului.

 

05-12-2022
21:59

Brazilia a atins o bornă impresionantă după calificarea în sferturile Cupei Mondiale

Brazilia a profitat de împrejurările meciului contra Coreei de Sud, iar Tite a reușit să-l introducă pe teren pe Weverton, al treilea portar al Selecao, care l-a înlocuit pe Alisson în minutul 80. 

Astfel, după meciul cu asiaticii, Brazilia a înregistrat o bornă impresionantă și a devenit prima echipă care îi folosește pe toți cei 26 de jucători din lot la o singură ediție a Cupei Mondiale. 

05-12-2022
18:45

Pele, mesaj din spital pentru fotbaliștii Braziliei înainte de meciul împotriva Coreei de Sud

Pele, internat de urgență în spitalul Albert Einstein din Sau Paulo, a ținut să le transmită un mesaj fotbaliștilor brazilieni înaintea duelului din optimile de finală ale Cupei Mondiale împotriva Coreei de Sud. 

Legendarul fotbalist brazilian a dezvăluit că va urmări partida naționalei Selecao din spital. „În 1958, mă plimbam pe stradă și mă gândeam să îi îndeplinesc promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu.

Știu că mulți dintre voi ați făcut promisiuni similare și sunteți de asemenea în căutarea primei Cupe Mondiale. Voi urmări meciul din spital și mă voi ruga pentru fiecare dintre voi. Mult noroc”, a fost mesajul lui Pele pe rețelele de socializare.

05-12-2022
17:38

Neymar, schimbare de look înainte de duelul Brazilia - Coreea de Sud

Neymar va reveni pe gazon pentru Brazilia la Campionatul Mondial din Qatar în meciul împotriva Coreei de Sud în optimile de finală. Starul brazilian și-a schimbat look-ul înainte de partida cu asiaticii după ce și-a adus stilistul în Qatar. 

Fotbalistul din naționala Selecao s-a tuns și s-a vopsit blond, împărtășind schimbarea cu fanii pe rețelele de socializare. Superstarul brazilian este un tip superstițios, iar schimbarea ar fi venit ca urmare. 

„Un nou look pentru revenirea pe teren. Hai Neymar! Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și echipa națională!”, a fost mesajul stilistului lui Neymar.

Neymar și-a schimbat look-ul înainte de partida Brazilia - Coreea de Sud. Sursă foto: Instagram - @nariko_hairstyle.
Neymar și-a schimbat look-ul înainte de partida Brazilia – Coreea de Sud. Sursă foto: Instagram – @nariko_hairstyle.
Neymar și-a schimbat look-ul înainte de partida Brazilia - Coreea de Sud. Sursă foto: Instagram - @nariko_hairstyle.
Neymar și-a schimbat look-ul înainte de partida Brazilia – Coreea de Sud. Sursă foto: Instagram – @nariko_hairstyle.
Neymar și-a schimbat look-ul înainte de partida Brazilia - Coreea de Sud. Sursă foto: Instagram - @nariko_hairstyle.
Neymar și-a schimbat look-ul înainte de partida Brazilia – Coreea de Sud. Sursă foto: Instagram – @nariko_hairstyle.

05-12-2022
14:45

Fernando Santos a reacționat după gestul controversat al lui Ronaldo în meciul împotriva Coreei de Sud

Cristiano Ronaldo a reacționat impulsiv în minutul 65 al duelului Coreea de Sud – Portugalia 2-1, când a fost înlocuit de Fernando Santos. 

După ce starul lusitan și-a explicat ieșirea nervoasă a venit rândul selecționerului portughez să își facă publică opinia. Fernando Santos consideră că astfel de incidente se rezolvă în vestiar.

„Dacă am văzut imaginile cu Cristiano Ronaldo nervos când a fost schimbat? Da. Mi-au plăcut? Nu, chiar deloc.

Aceste probleme se rezolvă în spatele ușilor închise. De fapt, deja s-a rezolvat. Am pus capăt acestei probleme și acum ne concentrăm total pe partida de mâine”, a declarat Fernando Santos, potrivit Daily Mail

04-12-2022
19:32

Kovacs îl va arbitra pe Cristiano Ronaldo

Istvan Kovacs a fost delegat pentru a opta oară ca arbitru de rezervă la un meci de la Cupa Mondială, de această dată fiind trimis la Portugalia – Elveția, din optimile de finală.

Partida programată marți, 6 decembrie, de la ora 21:00, pe Lusail Stadium, va fi condusă de o brigadă din Mexic, având-ul la centru pe Cesar Ramos, ajutat de asistenții Alberto Morin și Miguel Hernandez. În camera VAR se vor afla canadianul Drew Fischer, italienii Massimiliano Irrati și Ciro Carbone și olandezul Pol van Boekel.

Kovacs a mai fost rezervă la șapte întâlniri din faza grupelor: Qatar – Ecuador, Uruguay – Coreea de Sud, Mexic – Argentina, Spania – Germania, Ecuador – Senegal, Arabia Saudită – Mexic și Croaţia – Belgia.

04-12-2022
17:48

Cum te îmbogățeai dacă îl ascultai pe Macron

Pariorii ar fi putut face bani buni dacă l-ar fi ascultat pe președintele Emmanuel Macron, care înainte de meciul Franța – Polonia, din optimile Cupei Mondiale, a prezis scorul final și marcatorii.

Într-un interviu acordat Le Parisien, şeful statului francez era optimist duminică dimineaţă, indicând că victoria ”cocoșului galic” cu 3-1, după golurile lui Giroud, Mbappe și Lewandowski, exact cum s-a și întâmplat.

”Cred că vom câştiga cu 3-1. Lewandowski va marca, la fel ca Mbappe sau poate Giroud, care vrea să intre în istorie. Am foarte mult respect pentru Didier Deschamps (n.r. – selecţionerul Franţei), experienţa lui, know-how-ul lui.

Media de vârstă a acestui colectiv este foarte tânără şi, în acelaşi timp, trebuie să fie unsprezece jucători care au o stea pe care ei înşişi au brodat-o (n.r. – referire la titlul mondial câștigat acum patru ani)”, spunea Macron.

04-12-2022
14:39

Concluzii inedite trase de Arsene Wenger

Jurgen Klinsmann și Arsene Wenger, membri ai Grupului de studiu tehnic al FIFA, au susținut o conferință de presă în care au analizat tot ce s-a întâmplat în faza grupelor la Cupa Mondială și ce urmează la marele turneu.

Întrebat despre impactul avut de timpul scurt de pregătire pe care l-au avut echipele înaintea competiției, Klinsmann a răspuns: ”Dacă din orice motiv, dar mai ales mental, nu ai fost capabil să te adaptezi la ceea ce găsești aici și cât de dinamică este această Cupă Mondială, ai de suferit. Ala s-a întâmplat cu Germania, cu Danemarca și cu alte echipe”.

Fostul mare atacant german a fost completat de Arsene Wenger. ”Aș adăuga doar că echipele care nu au dezamăgit la primul meci, pentru că la Cupa Mondială e important să nu pierzi jocul de debut, sunt echipele care au experiență.

Vorbim de cele care au avut mereu rezultate în marile turnee, precum Franța, Anglia sau Brazilia. Au jucat bine în primul joc. Și, de asemenea, echipele care erau pregătite mental, care au avut puterea să se concentreze pe competiție și nu la demonstrațiile politice”, a spus Wenger, conform ESPN.

Afirmațiile tehnicianului francez au fost o trimitere clară la adresa naționalei Germaniei, care a intrat într-un soi de ”război” cu FIFA și organizatorii Cupei Mondiale, pentru că nu l-au lăsat pe Manuel Neuer să poarte o banderolă de căpitan în culorile curcubeu, iar apoi au protestat în startul partidei cu Japonia.

La fel de bine, poate fi și un semnal de alarmă pentru reprezentativa Angliei, înainte de optimea de finală cu Senegal, deoarece și britanicii au avut de comentat la decizia forului mondial.

04-12-2022
10:47

Lionel Messi, asaltat de jucătorii Australiei

Lionel Messi a fost omul meciului împotriva Australiei și i-a eliminat pe „canguri” de la Campionatul Mondial din Qatar. Cu toate acestea, australienii nu au părut foarte afectați.


Jucătorii australieni nu i-au purtat însă pică starului naționalei Argentinei, iar după meci s-au înghesuit să facă poze la vestiare cu Messi.

03-12-2022
16:32

Didier Deschamps a dezvăluit cum îl va opri pe Robert Lewandowski în Franța - Polonia

Franța – Polonia este una dintre optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar. Formația din Hexagon a fost prima echipă calificată în această fază a competiției, în timp ce Polonia a trăit până în ultimul minut presiunea calificării. 

Robert Lewandowski a reușit să înscrie pentru prima oară la o Cupa Mondială pentru Polonia în meciul cu Arabia Saudită, însă Didier Deschamps știe cum să-l oprească pe vârful Barcelonei. 

„Cu acest tip de jucător, trebuie să încerci să-i restrângi influența în joc, deoarece cu cât primește mai puține mingi, cu atât mai puțin poate face. 

Evident că este un jucător foarte inteligent. Este foarte talentat din punct de vedere tehnic. Știe să-și folosească corpul foarte inteligent. 

Nu prea a primit mingea în meciurile din faza grupelor, dar cu o singură șansă poate fi foarte periculos. Deci nu trebuie să te concentrezi prea mult asupra lui. De asemenea, trebuie să fii atent la alți jucători.

Și adversarul nostru ar putea avea de ce să-și facă griji, din cauza jucătorilor noștri buni. Dar da, poate fi foarte periculos (n.r. Lewandowski). Este adevărat”, a declarat Didier Deschamps, citat de Daily Mail.

03-12-2022
11:45

Lionel Messi va juca împotriva Australiei meciul cu numărul 1000 din carieră

Lionel Messi, alături de naționala Argentinei, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar și o va înfrunta pe Australia. Superstarul argentinian va înregistra un record impresionant în partida împotriva „cangurilor”, când va bifa meciul cu numărul 1000 din carieră. 

În cele 999 de meciuri, Lionel Messi a adunat 778 de goluri la Barcelona, PSG și Argentina. Majoritatea meciurilor au fost în tricoul „catalanilor” în care a înregistrat 778 de apariții și a înscris 672 de goluri. 

În prezent, Lionel Messi a strâns 53 de meciuri pentru Paris Saint Germain, reușind să bage mingea în plasă de 23 de ori, rezultând o medie de 0,43 goluri pe meci. 

Septuplul Balon de Aur a dat dovadă de fair-play de-a lungul carierei și a văzut doar de trei ori cartonașul roșu. Prima oară s-a întâmplat la Argentina – Ungaria din 2005. Celelalte două eliminări au avut loc în 2019, la Argentina – Chile și în tricoul Barcelonei cu Bilbao în 2021. 

03-12-2022
11:05

Louis van Gaal, îngrijorat înainte de Olanda - SUA în optimile Cupei Mondiale

Olanda – SUA, sâmbătă, 3 noiembrie ora 17:00, este partida care deschide balul optimilor de finală de la Cupa Mondială. Este primul meci oficial între cele două formații, după patru partide amicale din care Olanda și-a adjudecat trei victorii, iar SUA a câștigat o dată. 

Louis van Gaal, cel mai în vârstă selecționer din Qatar, a dezvăluit că jucătorii olandezi se confruntă cu o stare de răceală cauzată, cel mai probabil, de un virus. Antrenorul „Portocalei Mecanice” este îngrijorat și susține că mai mulți fotbaliști s-au simțit rău pe parcursul Campionatului Mondial. 

De asemenea, presa din „Țara Lalelelor” a precizat că fotbaliștii olandezi au printre simptome tuse, dureri în gât și secreții nazale. Frenkie de Jong a acuzat asftel de probleme înaintea meciului Țărilor de Jos cu Ecuador, în timp ce Marten de Roon a spus că se simte rău înaintea victoria împotriva Qatarului. 

Louis van Gaal crede că devină sunt tunurile cu aer condiționat amplasate pe stadioane. „Toți suferim de asta aici. Chiar m-am simțit foarte rău câteva zile. Asta chiar din cauza acelor aparate de aer condiționat”, a declarat Louis van Gaal.

03-12-2022
10:09

Hugo Sanchez, convins că Spania s-a lăsat învinsă cu Japonia

Hugo Sanchez, de 5 ori câștigător cu Real Madrid în Spania, este convins că ibericii s-au lăsat învinși de Japonia în ultima etapă a grupelor de la Campionatul Mondial. Fostul internațional, care a participat de trei ori cu Mexicul la Cupa Mondială, consideră că planul lui Luis Enrique a fost să evite Croația în optimi și Brazilia în sferturi. 

 „Mă asigurați că Spania a căutat acest rezultat pentru a evita Brazilia”?, a fost întrebarea unui moderator de la ESPN, conform Daily Mail

Hugo Sanchez, golgheter de 5 ori în campionatul Spaniei, a răspuns fără să ezite. „Te asigur! Nu am fost acolo și nu sunt în mintea lui Luis Enrique, dar el se gândise care este cel mai bun mod de a evita să joace cu Brazilia în sferturile de finală.

Nu este că le este frică de Brazilia, dar o respectă. Antrenorul nu va recunoaşte niciodată. Ei nu spun ‘i-am lăsat să câştige”, a declarat Hugo Sanchez.

02-12-2022
21:14

Programul complet al optimilor de finală după încheierea fazei grupelor

Vineri, s-a încheiat faza grupelor de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, prilej cu care am aflat programul complet al optimilor de finală.

Sâmbătă, 3 decembrie

  • Olanda – SUA (ora 17:00 – Meciul 49, TVR 1)
  • Argentina – Australia (ora 21:00 – Meciul 50, TVR 1)

Duminică, 4 decembrie

  • Franţa – Polonia (ora 17:00 – Meciul 52, TVR 1)
  • Anglia – Senegal (ora 21:00 – Meciul 51, TVR 1)

Luni, 5 decembrie

  • Japonia – Croația (ora 17:00 – Meciul 53, TVR 1)
  • Brazilia – Coreea de Sud (ora 21:00 – Meciul 54, TVR 1)

Marţi, 6 decembrie

  • Maroc – Spania (ora 17:00 – Meciul 55, TVR 1)
  • Portugalia – Elveția (ora 21:00 – Meciul 56, TVR 1)
01-12-2022
21:10

Programul optimilor de finală după încheierea jocurilor din Grupele E și F

Joi am aflat încă două dintre partidele programate în optimi. Fază în care nu au izbutit să ajungă Belgia și Germania, nemții fiind la a doua Cupă Mondială consecutivă pe care o părăsesc după faza grupelor.

Sâmbătă, 3 decembrie

  • Olanda – SUA (ora 17:00 – Meciul 49, TVR 1)
  • Argentina – Australia (ora 21:00 – Meciul 50, TVR 1)

Duminică, 4 decembrie

  • Franţa – Polonia (ora 17:00 – Meciul 52, TVR 1)
  • Anglia – Senegal (ora 21:00 – Meciul 51, TVR 1)

Luni, 5 decembrie

  • Japonia – Croația (ora 17:00 – Meciul 53, TVR 1)
  • câştigătoarea Grupei G – locul 2 din Grupa H (ora 21:00 – Meciul 54, TVR 1)

Marţi, 6 decembrie

  • Maroc – Spania (ora 17:00 – Meciul 55, TVR 1)
  • câştigătoarea Grupei H – locul 2 din Grupa G (ora 21:00 – Meciul 56, TVR 1)

 

30-11-2022
21:02

Programul optimilor de finală după ce s-au terminat meciurile din Grupele C şi D

După meciurile de miercuri am aflat situaţia pe tabloul superior al optimilor de finală. Astfel, pe 3 decembrie avem Olanda – SUA şi Argentina – Australia, iar a doua zi, pe 4 decembrie, se dispută Franţa – Polonia şi Anglia – Senegal.

Sâmbătă, 3 decembrie

  • Olanda – SUA (ora 17:00 – Meciul 49, TVR 1)
  • Argentina – Australia (ora 21:00 – Meciul 50, TVR 1)

Duminică, 4 decembrie

  • Franţa – Polonia (ora 17:00 – Meciul 52, TVR 1)
  • Anglia – Senegal (ora 21:00 – Meciul 51, TVR 1)

Luni, 5 decembrie

  • câştigătoarea Grupei E – locul 2 din Grupa F (ora 17:00 – Meciul 53, TVR 1)
  • câştigătoarea Grupei G – locul 2 din Grupa H (ora 21:00 – Meciul 54, TVR 1)

Marţi, 6 decembrie

  • câştigătoarea Grupei F – locul 2 din Grupa E (ora 17:00 – Meciul 55, TVR 1)
  • câştigătoarea Grupei H – locul 2 din Grupa G (ora 21:00 – Meciul 56, TVR 1)

Marţi s-au jucat primele meciuri din etapa a 3-a şi am aflat componenţa a două partide din optimile de finală, după împerecherile făcute între Grupele A şi B. Astfel, în prima fază eliminatorie se vor disputa Olanda – SUA şi Anglia – Senegal.

Când se joacă meciurile din optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022. Programul complet

Faţă de ediţiile anterioare, Campionatul Mondial 2022 nu mai oferă pauză între faza grupelor şi optimile de finală. Astfel, cele 16 selecţionate intră direct în acţiune pe 3 decembrie, când sunt programate primele două dueluri din optimi.

ADVERTISEMENT

Pe 3 decembrie, de la ora 17:00, se va disputa Olanda – SUA, pe stadionul “Khalifa International”. Anglia – Senegal este programat pentru 4 decembrie, de la ora 21:00, pe stadionul “Al Bayt”.

Sâmbătă, 3 decembrie

  • Olanda – SUA (ora 17:00 – Meciul 49, TVR 1)
  • câştigătoarea Grupei C – locul 2 din Grupa D (ora 21:00 – Meciul 50, TVR 1)
ADVERTISEMENT

Duminică, 4 decembrie

  • câştigătoarea Grupei D – locul 2 din Grupa C (ora 17:00 – Meciul 52, TVR 1)
  • Anglia – Senegal (ora 21:00 – Meciul 51, TVR 1)

Luni, 5 decembrie

  • câştigătoarea Grupei E – locul 2 din Grupa F (ora 17:00 – Meciul 53, TVR 1)
  • câştigătoarea Grupei G – locul 2 din Grupa H (ora 21:00 – Meciul 54, TVR 1)
ADVERTISEMENT

Marţi, 6 decembrie

  • câştigătoarea Grupei F – locul 2 din Grupa E (ora 17:00 – Meciul 55, TVR 1)
  • câştigătoarea Grupei H – locul 2 din Grupa G (ora 21:00 – Meciul 56, TVR 1)

Când se joacă meciurile din sferturile de finală de la CM 2022 din Qatar

După terminarea meciurilor din optimile de finală va fi o scurtă pauză la Campionatul Mondial. Pe 7 şi 8 decembrie nu este niciun meci programat la turneul final din Qatar, în timp ce sferturile de finală se vor disputa pe 9 şi 10 decembrie.

ADVERTISEMENT

Vineri, 9 decembrie

  • câştigătoarea Meciului 53 – câştigătoarea Meciului 54 (ora 17:00 – Meciul 58, TVR 1)
  • câştigătoarea Meciului 49 – câştigătoarea Meciului 50 (ora 21:00 – Meciul 57, TVR 1)

Sâmbătă, 10 decembrie

  • câştigătoarea Meciului 55 – câştigătoarea Meciului 56 (ora 17:00 – Meciul 60, TVR 1)
  • câştigătoarea Meciului 51 – câştigătoarea Meciului 52 (ora 21:00 – Meciul 59, TVR 1)

Când sunt programate semifinalele de la Cupa Mondială 2022

Din nou, între sferturile de finală şi semifinale, vom avea o pauză de două zile, pe 11 şi 12 decembrie. Meciurile decisive pentru calificarea în marea finală sunt programate pe 13 şi 14 decembrie.

Marţi, 13 decembrie

  • câştigătoarea Meciului 57 – câştigătoarea Meciului 58 (ora 21:00 – Meciul 61, TVR 1)

Miercuri, 14 decembrie

  • câştigătoarea Meciului 59 – câştigătoarea Meciului 60 (ora 21:00 – Meciul 62, TVR 1)

Pe ce dată este programată finala mică de la CM 2022

Pierzătoarele celor două meciuri din semifinale se vor întâlni, pe 17 decembrie, pentru finala mică. În joc sunt puse medaliile de argint, dar şi un premiu financiar de 27.000.000 de dolari, bani care vor ajunge la naţionala care va ocupa locul 3.

  • învinsa Meciului 61 – învinsa Meciului 62 (17 decembrie, ora 17:00, TVR 1)

Când se joacă finala Campionatului Mondial 2022

Duminică, 18 decembrie, de la ora 17:00, se va juca finala Campionatului Mondial 2022. Meciul se va disputa pe “Lusail Iconic Stadium”, cel mai mare stadion din Qatar, cu o capacitate de 88.966 de locuri.

  • câştigătoarea Meciului 61 – câştigătoarea Meciului 62 (18 decembrie, ora 17:00, TVR 1)

  • 2,60 este cota Superbet pentru “1 solist” în Serbia – Elveția. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT