Fotbal intern

Programul primei etape din Liga 1 după pandemie! Când se joacă derby-ul CFR Cluj – FCSB. Modificare de ultimă oră: meciul lui Dinamo, mutat sâmbătă

04.06.2020 | 16:14
Programul primei etape din Liga 1 dupa pandemie Cand se joaca derbyul CFR Cluj  FCSB Modificare de ultima ora meciul lui Dinamo mutat sambata
ADVERTISEMENT

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul primei etape din Casa Pariurilor Liga 1 după pandemia de coronavirus. Astfel, după trei luni de zile se reia fotbalul în România.

UPDATE, 4 iunie, ora 16:14 / LPF a anunţat o modificare de ultimă oră în programul etapei a 3-a din play-off-ul şi play-out-ul Ligii 1. Astfel, meciul Dinamo – Chindia, programat iniţial să se joace luni, 15 iunie, de la ora 20:00, se va disputa sâmbătă, 13 iunie, de la aceeaşi oră, şi va face rocadă cu partida Astra – Gaz Metan Mediaş. Toate duelurile vor fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport.

ADVERTISEMENT

Vineri, 12 iunie

  • Ora 20.00 Universitatea Craiova – FC Botoșani

Sâmbătă, 13 iunie

  • Ora 14.30 FC Voluntari – Academica Clinceni
  • Ora 17.00 Sepsi OSK – FC Hermannstadt
  • Ora 20.00 Dinamo București – Chindia Târgoviște

Duminică, 14 iunie

  • Ora 17.00 FC Viitorul – Politehnica Iași
  • Ora 20.00 CFR Cluj – FCSB

Luni, 15 iunie

  • Ora 20.00  Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș

Programul primei etape din Liga 1 după pandemie! Universitatea Craiova începe balul

Universitatea Craiova începe balul vineri, pe 12 iunie, pe teren propriu împotriva celor de la FC Botoșani. Se impune o precizare importantă. Toate meciurile din acest sezon se vor disputa fără spectatori în tribune.

ADVERTISEMENT

Derby-ul rundei este însă confruntarea dintre CFR Cluj și FCSB, care este programat să se dispute în Gruia, duminică, 14 iunie, de la ora 20:00. Ardelenii au patru puncte avans față de roș-albaștrii în fruntea clasamentului, iar o victorie a formației lui Vintilă poate incendia lupta pentru titlu.

Sâmbătă au loc trei meciuri în din Casa Pariurilor Liga 1, unul în play-off, Astra Giurgiu – Gaz Metan și două de play-out: Voluntari – Academica și Sepsi – Hermannstadt. Duminică, înainte de derby-ul CFR – FCSB vom putea vedea la lucru echipa lui Hagi împotriva celor de la Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Mihalcea debutează luni pe banca lui Dinamo! Gaz Metan caută antrenor

Ultimul meci al rundei este programat luni, de la ora 20:00 în Șoseaua Ștefan cel Mare între Dinamo și Chindia Târgoviște. Va fi primul meci oficial pentru Adrian Mihalcea, pe banca celor de la Dinamo.

În acest moment, Gaz Metan Mediaș este singura echipă fără antrenor. Edi Iordănescu a refuzat să își prelungească înțelegerea cu Gazul pentru încă o lună și a devenit liber de contract la finalul lunii mai.

ADVERTISEMENT

Se anunță un program infernal pentru echipele din Casa Pariurilor Liga 1 în următoarea perioadă, în condițiile în care se va juca din trei în trei zile până la final. În clasament, lider este CFR Cluj, 30 de puncte, urmată de FCSB (26) și U Craiova (26).

Etapa 3
Vineri, 12 iunie
Ora 20.00 Universitatea Craiova – FC Botoșani

Sâmbătă, 13 iunie
Ora 14.30 FC Voluntari – Academica Clinceni
Ora 17.00 Sepsi OSK – FC Hermannstadt
Ora 20.00 Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș

Duminică, 14 iunie
Ora 17.00 FC Viitorul – Politehnica Iași
Ora 20.00 CFR Cluj – FCSB

Luni, 15 iunie
Ora 20.00 Dinamo București – Chindia Târgoviște

ADVERTISEMENT