Simona Halep

Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Miami după o revenire DE SENZAŢIE! Adversară INFERNALĂ în turul viitor

UPDATE 19:35 / Final de meci! Irina Begu a cîştigat meciul împotriva Terezei Smitkova, scor 5-7, 6-4, 6-4 şi s-a calificat în turul 3 la Miami. Begu va avea o misiune infernală în turul...
26.03.2015 | 19:55
Irina Begu sa calificat in turul 3 la Miami dupa o revenire DE SENZATIE Adversara INFERNALA in turul viitor
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:35 / Final de meci! Irina Begu a cîştigat meciul împotriva Terezei Smitkova, scor 5-7, 6-4, 6-4 şi s-a calificat în turul 3 la Miami. Begu va avea o misiune infernală în turul următor în care va juca împotriva favoritei 7 a turneului, Agnieszka Radwanska.

UPDATE 18:46 / Irina Begu revine în meci şi cîştigă setul secund cu 6-4 în faţa lui Smitkova. Românca are un moral bun înainte de debutul setului decisiv. 

ADVERTISEMENT

UPDATE 18:05 / Irina Begu a pierdut dramatic primul set în faţa Terezei Smitkova cu 7-5. Românca a avut un 4-1 avantaj în primul set. 

UPDATE 26 martie, ora 17:00 / Începe ziua a doua la turneul WTA de la Miami. O singură româncă joacă azi, Irina Begu care o întîlneşte pe Tereza Smitkova, într-un meci programat să începe la 17:15. 

ADVERTISEMENT

UPDATE 23:31 / Rezultatele zilei pe cele două tablouri de la Miami: 

ATP: 

atp

WTA: 

ttiti

***********************

UPDATE 22:41 / Simona Halep şi-a aflat adversara din turul doi de la Miami. Nicole Vaidisova va juca împotriva româncei, după ce a învins-o pe Timea Babos în două seturi, 6-1, 7-6. Încă nu s-a stabilit ora şi ziua în care va avea loc meciul. 

UPDATE 21:00 / S-a stabilit ora de desfăşurare a meciului din turul doi al turneului dintre Monica Niculescu şi Serena Williams. Meciul a fost programat sîmbătă dimineaţa de la ora 02:00. 

ADVERTISEMENT

**********************

UPDATE 20:30 / Elena Vesnina o elimină pe Alexandra Dulgheru din turul inaugural de la Miami. Românca a cedat în două seturi, 6-4, 6-2 şi este a doua românca eliminată astăzi de la turneul american după Sorana Cîrstea. 

UPDATE 19:46 / Alexandra Dulgheru pierde primul set din meciul cu Irina Vesnina cu scorul de 6-4, deşi a început meciul foarte bine. 

ADVERTISEMENT

UPDATE 18:58 / Sorana Cîrstea pierde în primul tur de la Miami în două seturi în faţa americancei Christina McHale, 7-5, 6-4. Românca nu a reuşit să profite de wild card-ul primit de la organizatori şi va rămîne în afara primelor 100 de jucătoare ale lumii şi din acest turneu. 

În schimb, Alexandra Dulgheru a început bine meciul cu Vesnina, avînd 2-0 în primul set. 

**********************************

UPDATE 18:00 / Sorana Cîrstea a pierdut primul set al meciului din turul inaugural împotriva Cristinei McHale cu scorul de 5-7, după ce a revenit de la 1-4 pînă la 5-5. 

******************

5 românce sînt calificate pe tabloul principal de la turneul mandatory de la Miami. Simona Halep, Irina Begu şi Monica Niculescu sînt deja în turul doi al turneului, Monica Niculescu a trecut de Shelby Rodgers din Statele Unite în primul tur cu 7-6 (7/1), 6-1. Meciurile româncelor de la Miami pot fi urmărite în format LIVETEXT pe FANATIK.RO 

Sorana Cîrstea va intra în concurs miercuri de la ora 17:00 împotriva Chirstinei McHale. Miercuri va intra pe tabloul principal şi Alexandra Dulgheru, care va juca împotriva Elenei Vesnina de la ora 18:30.

Simona Halep îşi va afla adversara în această seară. De la ora 20:00 va avea loc meciul dintre Timea Babos şi Nicole Vaidisova, cîştigătoarea acestui meci fiind adversara campioanei noastre.

Joi va juca pentru prima dată Irina Begu, calificată direct în turul doi. Begu o va întîlni pe Tereza Smitkova la o oră ce urmează a fi stabilită. Meciul vedetă de joi este cel dintre Monica Niculescu şi Serena Williams. Cele două s-au întîlnit şi la precedentul turneu, la Indian Wells cînd americanca a cîştigat cu 7-5, 7-5.

 Programul româncelor la Miami: 

Miercuri:

Ora 17:00: Sorana Cîrstea – Christina McHale

Ora 18:30: Alexandra Dulgheru – Elena Vesnina

Joi:

Monica Niculescu – Serena Williams

Irina Begu – Tereza Smitkova

Urmează să se decidă ziua şi ora: Halep – Babos / Vaidisova

VEZI VIDEO REZUMAT NICULESCU – WILLIAMS DE LA INDIAN WELLS: 

https://youtu.be/TV549G-dv5s

ADVERTISEMENT
Tags: