Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Programul României după înfrângerea cu Belgia de la EURO 2024. Ce a stabilit Edi Iordănescu pentru familiile jucătorilor

România a pierdut al doilea meci din cadrul grupelor de la EURO 2024, cu Belgia, scor 2-0. Formația lui Edi Iordănescu păstrează în continuare șanse de calificare în optimi.
Programul Romaniei dupa infrangerea cu Belgia de la EURO 2024 Ce a stabilit Edi Iordanescu pentru familiile jucatorilor
Cum arată programul României a doua zi după înfrângerea cu Belgia de la EURO 2024. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a pierdut meciul din cadrul etapei a doua de la EURU 2024, din grupa E, cu Belgia, scor 2-0. Cu toate astea, formația lui Edi Iordănescu a rămas pe locul 1 în grupă și păstrează în continuare șanse de calificare în faza optimilor de finală.

Cum arată programul României a doua zi după înfrângerea cu Belgia de la EURO 2024

Jucătorii echipei naționale au alergat foarte mult în meciul cu Belgia și au reușit să se bată de la egal la egal cu echipa aflată pe locul trei în clasamentul FIFA, doar că lipsa de inspirație a „tricolorilor” la finalizare a făcut ca România să nu marcheze deloc în meciul de la Koln.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, atitudinea fotbaliștilor lui Edi Iordănescu a fost una exemplară pe toată durată meciului. Drept urmare, selecționerul echipei naționale le-a pregătit jucătorilor o zi de recuperare mai specială după înfrângerea cu Belgia.

Reporterii FANATIK, prezenți la EURO 2024, au transmis către site-ul nostru cum va arată programul echipei naționale în ziua de duminică, 23 iunie. Mai exact, la ora 13:00, sunt așteptate să ajungă la hotel familiile jucătorilor pentru a petrece timp cu fotbaliștii.

ADVERTISEMENT

Aceștia pot petrece 4 ore cu familia, sau cu prietenii, depinde de caz, pe terasa hotelului din Wurzurg, locul unde are loc cantonamentul echipei naționale, până la ora 17:00.

Apoi, la ora 17:00, „tricolorii” vor avea un program de odihnă timp de o oră, până la ora 18:00, după care vor intra în sala de forță pentru refacerea din urma partidei cu Belgia.

ADVERTISEMENT

„Acum trebuie să ne recuperăm şi să ieşim cu un rezultat pozitiv în ultimul joc care să ne ducă mai departe”, a menționat selecționerul Iordănescu, după înfrângerea cu Belgia, scor 0-2.

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru suporteri după înfrângerea cu „Diavolii roșii”

România a pierdut meciul din cadrul grupei E, cu Belgia, scor 2-0. Cu toate astea, echipa lui Edi Iordănescu i-a dat o replică bună locului trei mondial și continuă să aibă șanse mari de calificare în faza optimilor de finală de la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Imediat după fluierul final al partidei de la Koln, selecționerul echipei naționale a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care îi asigură pe suporterii că „tricolorii” vor lupta până la ultima suflare în meciul decisiv cu Slovacia.

După atmosfera incredibilă de la Munchen, a venit lecția de susținere și afecțiune de la Koln. Cele mai emoționante momente pentru mine ca antrenor până azi. 

Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc în nume personal, dar și în numele întregului staff și al vestiarului echipei naționale, în numele tuturor băieților noștri!

Așa cum am promis, echipa asta dă totul. Până la capăt. Indiferent de zi și de adversar, noi suntem români, suntem mândri de asta și luptăm până la capăt! Uneori iese perfect, alteori nu.

Dar când ieșim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România și pentru români, avem toate șansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă!

Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt! Edward Iordănescu, selecționerul echipei naționale”, a fost mesajul transmis de tehnician prin intermediul FRF TV.

ADVERTISEMENT
4.20 este cota oferită de BETANO pentru „2 solist” în partida Slovacia- România de la EURO 2024