Boxerul Mihai Nistor, FURAT ca în codru! Reacţie dură a românului

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
14/08/2016, 00:03
Boxerul Mihai Nistor, FURAT ca în codru! Reacţie dură a românului GALERIE FOTO

UPDATE, ora 19:48 / Mihai Nistor a fost eliminat la categoria +91 de kilograme după ce a pierdut la puncte în faţa iordanianului Hussein Iashaish, după o decizie extrem de controversată a arbitrilor. Deşi Mihai Nistor a dominat clar două dintre cele trei reprize în faţa asiaticului, doi dintre arbitri au dat 29-28 la general pentru Iashaish.

Iordanianul a fost numărat în repriza a doua, pe care însă a cîştigat-o la puncte, în mod total surprinzător. Deşi a fost numărat şi în cea de-a treia repriză, asiaticul a rămas în picioare şi a fost declarat cîştigător. Spectatorii din tribune i-au huiduit pe arbitri şi l-au ovaţionat pe român.
Românul a reacţionat dur şi a acuzat jocuri de culise ale rivalilor. “Nu m-am aşteptat să cîştige el, cum să mă aştept?! Nu se aştepta nici el, stătea amărît şi, dintr-o dată, a sărit ca ars, urlînd de bucurie. Asta e, şi eu aş fi strigat în locul lui, dacă aş fi învins un campion mondial.

Îi fac culoar francezului Yoka. El se temea să lupte cu mine. Francezii au un om nou în conducerea AIBA şi o să vedeţi că o să scoată cîţiva campioni olimpici aici. Genul acesta de hoţie îndepărtează lumea de sport! Şi încă ceva. Cînd zicem că sportul românesc a căzut, să ne gîndim şi la felul în care sîntem, uneori, trataţi astfel de arbitri. Francezii fac investiţii enorme în box, bravo lor, dar eu n-am muncit pentru ca să se bucure ei că m-au eliminat!”, a declarat Nistor pentru tolo.ro.

7,25 era cota la victorie pe care Hussein Iashaish o avea la meciul cu Mihai Nistor


UPDATE, ora 17:40 / Românii continuă să rateze şansa de a ajunge într-o finală la atletism. La proba de 3000 de metri obstacole, Ancuţa Bobocel a terminat pe locul 38, din 52 de participante, cu 9:46,28 şi a ratat calificarea în finală. La 400 de metri, cu timpul de 52,42, Bianca Răzor a ratat şi ea calificarea în finală, cu poziţia 32 din totalul de 57 de participante.

UPDATE, ora 16:50 / Prima româncă intrată în concurs astăzi, Elena Panţuroiu, a ratat calificarea în finala probei de triplu salt. Panţuroiu a reuşit să sară 14 metri, performanţă care a plasat-o doar pe locul 16, din 37 de participanţi. Doar primele 12 clasate se califică în finală.


Sîmbătă este una dintre ultimele zile în care România mai luptă pentru medalie la Rio de Janeiro. Echipa de canotaj 8+1 feminin concurează pentru medalie în jurul orei 17:00. Mihai Nistor are meci de la 19:00 pentru calificarea în sferturile de finală. Iată programul complet.

Capture

___________________________________________________________________________

Vineri este o zi importantă pentru românii de la Olimpiadă. Florin Mergea şi Horia Tecău se luptă pentru medalia de aur în ultimul act al probei de dublu de la Rio. Naţionala de handbal feminin a României are meci decisiv cu Spania. Dacă pierd, ”tricolorele” pleacă acasă!

Programul zilei de vineri:

Norbert Trandafir. Nataţie. 50 metri liber. Semifinala 1 (ora 04:00)
Ionela Lehaci şi Geanina Beleagă
. Canotaj feminin, FINALA B – dublu vîsle categoria uşoară (ora 15:10)
Laura Oprea şi Mădălina Bereş. Canotaj feminin FINALA B – dublu rame fără cîrmaci (ora 15:30)
Tenis de masă. Echipe feminin. Runda 1 Coreea de Sud (H.W. Suh, J.H. Jeon şi H.E.Yang) – România
(E. Samara, D. Monteiro Dodean şi B. Szocs). (ora 16:00)
Daniel Natea. Judo, 100 kilograme. Preliminarii (ora 16:00)
Handbal feminin. România – Spania. Faza grupelor (ora 20:40)
Tenis. Dublu masculin. FINALA. – Tecău/Mergea – Nadal/Lopez (ora 23:40)

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×