Programul semifinalelor Campionatului Mondial de handbal masculin 2019! Când se joacă Danemarca – Franța și Germania – Norvegia

Traian Terzian   
în Handbal
24/01/2019, 11:27
Programul semifinalelor Campionatului Mondial de handbal masculin 2019! Când se joacă Danemarca – Franța și Germania – Norvegia GALERIE FOTO
Programul semifinalelor Campionatului Mondial de handbal masculin 2019

Programul semifinalelor Campionatul Mondial de handbal masculin 2019 a fost stabilit după ultimele meciuri jucate miercuri în faza a doua a grupelor. Astfel, în cele două semifinale vor avea loc întâlnirile Danemarca – Franța și Germania – Norvegia.

Dacă Germania și Franța obținuseră biletele pentru careul de ași încă din penultima etapă a fazei grupelor, întâlnirile de miercuri au stabilit și ultimele semifinaliste. Danemarca a trecut de Suedia cu scorul de 30-26, iar Norvegia a învins Ungaria cu scorul de 35-26.

Jucătorii echipei Danemarcei sărbătoresc calificarea în semifinalele Campionatului Mondial de handbal masculin
Jucătorii echipei Danemarcei sărbătoresc calificarea în semifinalele Campionatului Mondial de handbal masculin

Programul semifinalelor Campionatul Mondial de handbal masculin 2019

Astfel s-a stabilit și programul semifinalelor Campionatul Mondial de handbal masculin 2019, care se vor disputa vineri, 25 ianuarie, în Barclaycard Arena din Hamburg. Primul meci va fi cel dintre Danemarca și Franța, de la ora 18:30, iar întâlnirea Germania – Norvegia este programată de la ora 21:30. Finalele competiției vor avea loc duminică, 27 ianuarie, în Jyske Bank Boxen de la Herning. Finala mică este programată de la ora 15:30, iar meciul pentru titlul mondial se va juca de la ora 18:30.

Franța a câștigat de șase ori titlul mondial, Germania de două ori, în timp ce Danemarca și Norvegia nu au reușit să se impună vreodată. Danezii au pierdut trei finale, în timp ce norvegienii au fost învinși de francezi la ediția din urmă cu doi ani. Înainte de începerea actualei ediții, Danemarca și Franța erau considerate marile favorite la câștigarea trofeului, dar acum doar una singură va pute alupta în marea finală.

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, urmărește îndeaproape meciurile de la Campionatul Mondial de handbal masculin și crede că titlul suprem va fi câștigat de reprezentativa Danemarcei. Șeful handbalului românesc nu are încredere în echipa Franței, deținătoarea trofeului, considerând că aceștia sunt într-o mică scădere de formă față de ediția de acum doi ani.

Închide ×