Fotbal intern

Programul semifinalelor din Cupa României 2019! Când se joacă U Craiova-Viitorul şi CFR Cluj-Astra Giurgiu

06.03.2019 | 20:14
Programul semifinalelor din Cupa Romaniei 2019 Cand se joaca U CraiovaViitorul si CFR ClujAstra Giurgiu

Miercuri s-au tras la sorți semifinalele Cupei României. U Craiova a reușit să evite o dublă manșă cu Astra, formație care tocmai a învins-o în ultima etapă din sezonul regulat, dar va da peste Viitorul lui Gică Hagi. În cealaltă semifinală se vor întâlni CFR Cluj și Astra Giurgiu. 

Programul semifinalelor din Cupa României 2019

Interesant este că echipele cotate drept favorite la accederea în finală vor disputa prima manșă pe teren propriu, ceea ce face din această ediție a Cupei României una și mai interesantă. Manșa tur va avea loc pe 2-4 aprilie, atunci când CFR Cluj va primi vizita Astrei, iar Viitorul se va deplasa pe arena Ion Oblemenco. Retururile de la Giurgiu și de la Ovidiu vor avea loc în perioada 23-25 aprilie.

U Craiova este deținătoarea trofeului, iar singura echipă care nu s-a impus niciodată în această competiție, dintre cele patru rămase în cursa pentru trofeu, este Viitorul. De altfel, într-un interviu acordat recent, Gheorghe Hagi a dezvăluit că trofeul în Cupa României reprezintă un obiectiv mult mai ușor de atins pentru echipa sa față de titlul luat în urmă cu doi ani.

Craiova este detinatoarea trofeului
Craiova este detinatoarea trofeului

Când se joacă U Craiova-Viitorul şi CFR Cluj-Astra Giurgiu

În faza sferturilor de finală, CFR Cluj a eliminat-o pe Sepsi după o victorie cu 2-0 în deplasare. U Craiova a avut meci ușor cu revelația Miercurea Ciuc, care o eliminase anterior pe Dinamo la penalty-uri, iar Viitorul a trecut cu 3-2 de Hermannstadt, după ce a condus cu 2-0, a fost egalată la 2, dar într-un final s-a impus printr-un super gol marcat de brazilianul Eric. Astra a învins-o fără prea multe emoții pe Dunărea Călărași, formație căreia i-a marcat două goluri în primele zece minute de joc. Scorul final a fost 2-1.

U Craiova, Voluntari și CFR Cluj sunt câștigătoarele ultimelor trei ediții ale Cupei României. FCSB e ultima echipă din București care a cucerit trofeul, în 2015.

Tags: