Fotbal international

Programul sferturilor de finală din Champions League! Când se joacă meciurile care decid semifinalistele

15.03.2019 | 15:57
Programul sferturilor de finala din Champions League Cand se joaca meciurile care decid semifinalistele

Vineri a avut loc tragerea la sorţi pentru meciurile din sferturile de finală din Liga Campionilor. Manchester United – Barcelona este şocul acestei faze din UEFA Champions League, în timp ce Juventus şi Liverpool au parte de cei mai uşori adversari, Ajax, respectiv FC Porto.

UPDATE, ora 15:57 / UEFA a anunţat datele de disputare ale meciurilor din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Pe 9 aprilie, de la ora 22:00, se vor juca meciurile Liverpool – FC Porto şi Tottenham – Manchester City. A doua zi, pe 10 aprilie, de la aceeaşi oră, sunt programate partidele Ajax – Juventus şi Manchester United – Barcelona.

Meciurile retur, Juventus – Ajax şi Barcelona – Manchester United, sunt programate pentru 16 aprilie, în timp ce FC Porto – Liverpool şi Manchester City – Tottenham se vor juca pe 17 aprilie.


Programul sferturilor de finală din Champions League. Când se joacă Manchester United – Barcelona

UEFA va anunţa vineri programul meciurilor din sferturile de finală din Champions League, însă se ştiu deja datele când se vor juca aceste partide. Turul este programat pentru 9 şi 10 aprilie, în timp ce returul se va disputa pe 16 şi 17 aprilie.

La tragerea la sorţi, Barcelona a ieşit prima din urnă şi trebuia să joace primul meci pe “Camp Nou”, însă din motive de securitate, UEFA a anunţat că formaţia antrenată de Ernesto Valverde se va deplasa la Manchester United pentru partida tur. “Diavolii” nu puteau juca în aceeaşi săptămână, pe teren propriu, cu Manchester City, care avea, la rândul ei, returul programat “acasă”.

Programul sferturilor de finală din Champions League
Programul sferturilor de finală din Champions League

Meciurile din sferturile de finală din Champions League

Ajax – Juventus, Liverpool – FC Porto, Tottenham – Manchester City şi Manchester United – Barcelona sunt meciurile care se vor disputa în sferturile de finală din Champions League. Tot vineri a avut loc şi tragerea la sorţi pentru partidele din semifinalele Ligii Campionilor. Tottenham/Manchester City – Ajax/Juventus şi Manchester United/Barcelona – Liverpool/FC Porto.

De asemenea, UEFA a anunţat şi ce echipă va fi considerată gazdă la finala care se va juca, pe 1 iunie, pe stadionul “Wanda Metropolitano” din Madrid. Câştigătoarea semifinalei 1 (Tottenham/Manchester City – Ajax/Juventus) va fi echipa gazdă. Joi, 14 martie, au fost puse în vânzare primele bilete pentru finala UEFA Champions League, cel mai ieftin tichet având preţul de 70 de euro, în timp ce 600 de euro este preţul celui mai scump tichet al meciului care va decide noua campioană a Europei.