Fotbal intern

Programul și televizările pentru semifinalele Cupei României. Când se joacă CFR Cluj – Astra și U Craiova – Viitorul

18.03.2019 | 19:18
Programul si televizarile pentru semifinalele Cupei Romaniei Cand se joaca CFR Cluj  Astra si U Craiova  Viitorul

FRF a anunțat pe site-ul oficial programul și televizările pentru prima manșă din semifinalele Cupei României. Astfel, duelul dintre CFR Cluj și Astra e programat miercuri, 3 aprilie, de la ora 20:00, iar disputa U Craiova – Viitorul se va disputa în următoarea zi. 

Programul și televizările pentru semifinalele Cupei României

CFR Cluj a ajuns în semifinale după o victorie cu Sepsi în turul precedent, echipă împotriva căreia a câștigat la limită, scor 1-0. În comparație, Astra a eliminat-o pe Dunărea Călărași. A fost 2-1 pentru giurgiuveni la Călărași, dar ambele lor goluri au venit în primul sfert de oră, iar trupa lui Alexa a marcat golul său pe final.

Pentru U Craiova misiunea a fost facilă, oltenii făcând scor cu Miercurea Ciuc, formație din Liga a 3-a care trecuse de Dinamo în turul anterior. Viitorul a avut mari emoții cu Hermannstadt. A condus cu 2-0, însă sibienii au revenit și au egalat la 2. Golul victoriei a fost marcat de Eric pe final, brazilianul reușind o execuție superbă.

Craiova a castigat trofeul in urma cu un sezon
Craiova a castigat trofeul in urma cu un sezon

Miercuri, 3 aprilie
CFR Cluj – AFC Astra, ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus/Sport

Joi, 4 aprilie
U Craiova 1948 CS – Viitorul, ora 20:00,  în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus/Sport

Craiova a reușit să câștige de șase ori Cupa României, ultima dată chiar în urmă cu un sezon, după o așteptare de 25 de ani. CFR Cluj are în palmares patru trofee, ultimul fiind luat în 2016. Și Astra are un succes în Cupa României, în sezonul 2013/14, pierzând totodată o finală. Viitorul este singura echipă dintre cele patru rămase în competiție care nu a reușit să triumfe vreodată în Cupa României.

Va fi pentru a șasea oară consecutiv când o echipă din București nu reușește să câștige trofeul. În 2016 a câștigat CFR Cluj, în 2017 a triumfat Voluntari, iar anul trecut Cupa a mers în Olteni, la U Craiova.

Tags: