Simona Halep

Programul Simonei Halep la Turneul Campioanelor 2019! Joacă luni, miercuri și vineri

25.10.2019 | 16:50
Programul Simonei Halep la Turneul Campioanelor 2019 Joaca luni miercuri si vineri
ADVERTISEMENT

Simona Halep joacă în Grupa Violet la Turneul Campioanelor 2019 împotriva Biancăi Andreescu, Karolinei Pliskova și Elinei Svitolina. Românca a aflat și zilele în care va evolua, meciul de debut fiind luni după-amiază, în premieră, în fața Biancăi Andreescu.

Programul Simonei Halep la Turneul Campioanelor 2019! Simona – Bianca e luni, de la 15:00

Va fi primul meci în circuitul WTA dintre cele două campioane de la Wimbledon, respectiv US Open. Simona Halep – Bianca Andreescu se va disputa luni, nu înainte de ora 15:00, în direct pe Digisport și liveTEXT și VIDEO pe FANATIK.RO. Este al doilea duel al zilei, după cel dintre Karolina Pliskova și Elina Svitolina, care va începe la 13:30.

ADVERTISEMENT

Simona va evolua în continuare în Grupa Violet cu Elina Svitolina și Karolina Pliskova. Programul meciurilor nu este stabilit, dar este sigur că va evolua miercuri și vineri în ultimul meci din grupă la WTA Finals 2019.

Simona Halep, eventuale probleme pentru semifinale și finală

Spre deosebire de Grupa Roșie, unde meciurile se dispută duminică, marți și joi, Simona Halep, Bianca Andreescu, Karolina Pliskova și Elina Svitolina sunt puțin dezavantajate și ar putea avea probleme pentru fazele superioare ale competiției. Semifinalele și finala se vor juca sâmbătă, respectiv duminică, ceea ce înseamnă că Halep și celelalte jucătoare din Grupa Violet nu vor avea zi de pauză înainte de penultimul act al competiției de la Shenzen.

ADVERTISEMENT

Din acest an, competiția se desfășoară în China, iar premiile s-au dublat față de Singapore. Câștigătoarea WTA Finals 2019 va obține cel mai mare premiu din istoria tenisului, 4.7 milioane de dolari, mai mult decât la US Open 2019, acolo unde Bianca a luat 3.85 milioane de dolari. La Wimbledon 2019, unde Simona a câștigat trofeul, premiul cel mare a fost de 3 milioane de dolari. Și mai interesant este că eventualul câștigător de la Turneul Campionilor din acest an va obține 2.7 milioane de dolari, cu două milioane mai puțin decât câștigătoarea de la feminin.