Sport

Când joacă Simona Halep și Emma Răducanu la WTA Linz Open! Organizatorii au anunțat ora de start!

Simona Halep şi-a aflat programul de la WTA Linz Open, ultimul turneu la care va participa în sezonul 2021.
08.11.2021 | 20:22
Cand joaca Simona Halep si Emma Raducanu la WTA Linz Open Organizatorii au anuntat ora de start
ADVERTISEMENT
08-11-2021
18:22

Când joacă Simona Halep și Emma Răducanu la WTA Linz. Organizatorii au anunțat programul de marți

Simona Halep o va înfrunta pe Aliaksandra Sasnovich în turul 2 la WTA Linz Open, iar partida a fost programată marți, în jurul orei 17:00 a României. Se va juca pe arena centrală, au stabilit organizatorii.

Emma Răducanu va avea meci chiar după Simona Halep, în jurul orei 18:30. Câștigătoarea turneului de la US Open 2021 va înfrunta o jucătoare venită din calificări.

07-11-2021
19:17

Simona Halep o întâlneşte pe Aliaksandra Sasnovich în turul 2 de la Linz Open

Duminică s-au jucat primele meciuri din turul 1 de la WTA Linz Open, iar Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2. Aliaksandra Sasnovich a învins-o pe Fiona Ferro, scor 6-2, 3-6, 6-2, şi se pregăteşte de duelul cu fostul număr 1 WTA.

Simona Halep şi Aliaksandra Sasnovich s-au mai întâlnit în această toamnă, în turul 3 de la Indian Wells, când jucătoarea din Belarus s-a impus, scor 7-5, 6-4.

Conform programului anunţat de organizatori, meciul dintre Simona Halep şi Aliaksandra Sasnovich se va juca miercuri, urmând ca ora să fie anunţată ulterior.

Sezonul 2021 se apropie de final pentru Simona Halep, iar turneul de la Linz este ultimul din calendarul WTA, dar şi din programul româncei pentru acest an. Fostul numărul 1 mondial va intra direct în turul 2, fiind cap de serie numărul 2.

Programul Simonei Halep la WTA Linz Open. Ce adversar poate avea în turul 2

În turul 2 de la WTA Linz Open, Simona Halep se va duela cu jucătoarea care va câştiga meciul Fiona Ferro – Aliaksandra Sasnovich. Dacă următoarea adversară va fi sportiva din Belarus, românca are şansa să-şi ia revanşa pentru înfrângerea suferită în turul 3 de la Indian Wells.

ADVERTISEMENT

Pe secţiunea a 4-a de pe tabloul feminin de simplu se mai află Jasmine Paolini, Dayana Yastremska, Clara Burel şi Zhang Shuai, una dintre acestea putând să-i fie adversară Simonei Halep în sferturile de finală.

În semifinale, Simona Halep ar putea da peste Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 6, sau Veronika Kudermetova, cap de serie numărul 4, ambele favorite pe secţiunea a 3-a de pe tabloul de la WTA Linz Open.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu aşteaptă finalul calificărilor ca să-şi afle adversara din turul 2

Emma Răducanu intră direct în turul 2 şi va aştepta finalul califcărilor ca să-şi afle adversara. În sferturi, britanica ar putea să joace împotriva uneia dintre următoarele jucătoare: Alize Cornet, Julia Grabher, Mona Barthel sau Alison Riske, cap de serie numărul 7.

Aşteptat de fanii celor două la Indian Wells şi la Tranyslvania Open, un duel între Simona Halep şi Emma Răducanu ar putea avea loc abia în finala de la WTA Linz Open.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Simona Halep înainte de plecarea la WTA Linz Open

Simona Halep a plecat sâmbătă spre Austria, iar pe aeroport a acordat câteva declaraţii. Românca a anunţat că s-a recuperat după problemele avute la turneul de la Cluj şi a susţinut că nu este interesată acum de situaţia ei din clasament.

Da, sunt OK! M-am recuperat, n-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece. Sunt bine acum!

ADVERTISEMENT

Vreau meciuri și sper să câștig câteva ca să îmi pot intra din nou în ritm. Îmi doresc să joc bine, la fel ca la Cluj, și să mă bucur!

Până la urmă e ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră. Directoarea de la Linz este o persoană deosebită, o cunosc. Ultima dată am jucat acolo în 2012.

Mă bucur să revin la Linz, e o sală superbă și sper să joc bine, asta contează! Cred că sunt departe de Top 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Pot spune că nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față.

Mă interesează să îmi revin la ritmul meu și la nivelul pe care sunt convinsă că îl pot atinge din nou”, a declarat Simona Halep la plecarea în Austria

ADVERTISEMENT